Exklusiv hörnlägenhet – fin sjöutsikt och stor balkong

Exklusiv hörnlägenhet - fin sjöutsikt och stor balkong

 • Tollare
 • Tollareslingan 7, 8tr
 • 2 rum och kök
 • 55 Kvm
4.200.000 KR

Ring för visning

Tollare

Exklusiv hörnlägenhet - fin sjöutsikt och stor balkong

 • Tollareslingan 7, 8tr
 • 2 rum och kök
 • 55 Kvm

Detta är lägenheten för den kräsne. Ett av Tollares bästa lägen. Hörnlägenhet på våning 8 med ljus och sober inredning. Exklusiva materialval och en stor hörnbalkong om 33 kvm som rymmer både loungemöbel och matbord. Dessutom fantastisk sjöutsikt och kvällssol.

 • Avgift 2605 kr/mån
 • Pris 4.200.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en vacker och elegant hörnlägenhet högt upp i huset. De vackra och exklusiva materialen i kombination med det generösa ljusflödet och den fria utsikten mot Lännerstasundet gör denna lägenhet till något alldeles extra. Lägg därtill en stor hörnbalkong om 33 kvm där det finns plats för både loungemöbel och matbord. Här avnjuter du både frukost och middag i solsken. Balkongen är ogenerad och vetter ut mot en grön park så det finns inget hus som skymmer utsikt.

  Vardagsrummet och kökets öppna planlösning skapar sköna förutsättningar för socialt umgänge. Rummet badar i ljus från flertalet stora fönster och flera altandörrar som leder ut till rymliga balkongen. Lägenheten är utrustad med helkaklat rymligt duschrum med lyxig känsla och praktisk tvättinrättning. Sovrummet har vackert ljust trägolv, praktisk förvaring bakom skjutdörrar och utgång till balkongen.

  Från Tollare torg tar du dig lätt till lägenheten via hiss som går ner till huset. Dessutom finns det ytterligare en hiss utanför huset som smidigt tar dig hela vägen ner till kajen och vattnet. 

  HALL | Rymlig hall med ljust klinkergolv av Limestone, förvaring och kroklist i ask.

  SOVRUM | Vackert och ljust sovrum med utgång till balkong. Ljust trägolv och bra förvaring bakom skjutdörrar.

  DUSCHRUM | Ljust helkaklat duschrum med klinkers och golvvärme. Rymlig duschhörna med glasvägg i klarglas. Väggskåp och massiv vitlaserad bänk av ask från Vedum. Infällda spottar i väggskåp och kroklist av ask. Draperiskena under bänk och bakom denna döljer sig tvättmaskin och torktumlare.

  KÖK | Vackert grått kök från Vedum med stänkskydd och arbetsbänkar av kalksten. Kroklist av ask. Köksö med kalkstenskiva och förvaring. Inbyggnadshäll och inbyggnadsugn från Bertazzoni. Integrerad kyl och frys. Fläktskåp samt helintegrerad diskmaskin. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar fint ljus in i köket. 

  VARDAGSRUM | Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hela rummet andas ljus och rymd. Ett fantastisk ljusinsläpp från inte mindre än 6 väl tilltagna fönster. Tre av dessa öppningsbara till den stora hörnbalkongen om 33 kvm. Här avnjuter du en fantastisk sjöutsikt och dessutom morgonsol och kvällssol. Rummet har ljust trägolv och vitmålade väggar.

  FÖRRÅD | Källarförråd finns.

 • Förening

  Brf Vyn byggdes med en grundtanke om att skapa en naturnära känsla med ett modernt uttryck. Inspirationen har hämtats från omgivningarna som fått sätta ramar för både gestaltning och materialval, med skiffer och koppar som de bärande inslagen. Om husens exteriör är en flört med omgivningens tallar och bergknallar med färgstarka, mörka och delvis lite grova material så är insidan mer förfinad och ljus. 

  Föreningen bildades 2013-12-11 och nuvarande stadgar registrerades 2020-01-23 hos Bolagsverket. Fastigheten Tollare 1:484 förvärvades 2017 och 4 flerfamiljshus uppfördes med totalt 96 st lägenheter. Byggnadernas totalyta enligt ekonomiska planen är 7624 kvm varav 7624 kvm utgör lägenhetsyta. Föreningen har 42 st parkeringsplatser i garage (hus C+D) kostnad ca 1500 kr/m (några laddningsbara platser) och 11 st parkeringsplatser på mark (hus B) kostnad ca 900 kr/m samt 3 st MC platser. Föreningen har två takterrasser varav den ena på våningen ovanför lägenheten som är till salu. Dessutom finns en gemensamhetslokal som medlemmarna kan boka. Övriga gemensamma utrymmen är miljörum, cykel-,barnvagn- och rullstolsrum

  SBC ansvarar för föreningens tekniska och ekonomiska förvaltning.

 • Övrigt

  Vackra Tollare gård har anor från 1600 talet och inhyser idag Tollare folkhögskola med utbildning inom journalistik  och sociala frågor. Folkhögskolan driver en lunchrestaurang som är mycket uppskattad och välbesökt. Där dagens moderna Tollare är placerat låg tidigare Tollare pappersbruk. Pappersbruket var i drift mellan 1922 och 1964 men på grund av att omgivningen var så bergig kunde inte bruket byggas ut och klarade då inte konkurrensen från större aktörer. 

  I Tollare har det under senaste året vuxit fram ett helt nytt bostadsområde med fantastisk miljö vid vattnet. Dessutom finns här närhet till skog, grönområden och motionsspår. Friliggande villor, parhus och lägenheter samsas i området. Många av dessa med fin utsikt över Lännersta sundet. Vid vattnet finns småbåtshamn samt en flytbrygga över till Mårtens holme där du kan bada från klipporna. Här kommer inom kort att finnas en mycket fin strandpromenad.

  Vid Tollare torg finns en närlivs, gym, bageri och yoga studio. Nere vid vattnet ligger Kennys gelato med magisk glass och populära kvarterskrogen Bruket. Båda mycket populära platser för Booborna. Det finns även en sushi. Noblaskolan F-Åk 9 ligger i området och intill ligger en idrottshall. En kort bit bort ligger Björknäs skola och flertalet förskolor. Inom promenadavstånd finns även Björknäs skolcentrum med apotek, ICA, restaurang, godisbutik, inredningsbutik, konditori och tobaksbutik. 

  Du cyklar på några minuter till flertalet badplatser såsom Boo badet, Lännerstabadet, Kocktorpssjön och Bagarsjön. 

  Buss 414 och 442, 442 X passerar området. Det tar ca 15 minuter med 442 till slussen. Inkom kort kommer Tollare ha en alldeles egen buss samt en egen färjelinje in till stan för de som arbetspendlar. 

   

Fakta

Adress
Tollareslingan 7, 8tr, 132 45 Saltsjö-Boo
Område
Tollare
Rum
2 rum och kök
Boarea
55 Kvm (föreningens information)
Pris
4.200.000 kr
Avgift
2605 kr/mån inkl. Värme, vatten, Kabel-TV (bas), Bredband
Våning
8
Byggnadsår
2017-2019
Hiss
Ja (Rymlig hiss)
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fastigheten är ansluten till fibernätet
 
Förening
Brf Vyn
Org.nr
769627-3072
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - C - 69 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
41173
Lägenhetsnr LMV
1703
Andelstal, förening
0.0072140
Andelstal, ägande
0.72141
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
400 kr/mån
Kommentar
Driftkostnaden är uppskattad.

Intresseanmälan

Tollareslingan 7, 8tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn