EXKLUSIV ETAGEVÅNING MED MAGISK UTSIKT

EXKLUSIV ETAGEVÅNING MED MAGISK UTSIKT

 • Åre/Björnen
 • Örnen 21 C Åre högst upp
 • 6 rum med kök
 • 96.5 Kvm
6.750.000 KR

Välkommen på visning

 • Lördag 30 September 15:00 - 15:45
 • Lördag 30 September 16:00 - 16:15
arrow down icon

Åre/Björnen

EXKLUSIV ETAGEVÅNING MED MAGISK UTSIKT

 • Örnen 21 C Åre högst upp
 • 6 rum med kök
 • 96.5 Kvm

Exklusiv takvåning i tre etage med bästa västerläge och magisk utsikt över Åredalen. Fyra sovrum 2 badrum och 2 stora terrasser gör denna lägenhet till något utöver det vanliga med perfekt läge i området och glidavstånd till skidbacke.

 • Avgift 3950 kr/mån
 • Pris 6.750.000 KR
 • Visas
  2023-09-30 15:00 - 15:45Lördag Öppen visning. Anmäl dig gärna för bättre information.
  2023-09-30 16:00 - 16:15Lördag Onlinevisning. Obligatorisk anmälan.
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkommen till en exklusiv och perfekt planerad lägenhet med ett härligt syd/västläge som erbjuder både kvällssol och den vackraste utsikten Åre kan erbjuda. Med 3 våningsplan 2 terrasser 4 sovrum och 2 badrum är detta det ultimata fjällboendet för den stora familjen och med ett perfekt läge i Björnen är det lätt att glida ner till liftar, skidspår samt Björnen centrum med livsmedelsaffär, restauranger och skidshop. Lägenheten har under senaste året renoverats med nya tapeter i varm ton samt måttbeställda gardiner i samtliga sovrum och hall. 

  ENTRÉPLAN | Redan i hallen möts vi av en skön fjällkänsla med praktiskt klinkergolv med golvvärme Här finns gott om plats för alla skidkläder och pjäxor. På detta våningsplan finner vi 2 nyrenoverade sovrum med tapeter i varm ton och passande måttsydda hissgardiner i vackert tyg. Det ena sovrummet har ny våningssäng och garderob det andra en mysig platsbyggd säng ca 1.40 cm och byrå. Stort helkalklat badrum med  klinkergolv och golvvärme. Här finns WC, handfat, dusch, tvättpelare samt bastu.

  MELLANPLAN | En trappa  upp möts vi av ett generöst, socialt rum med stort fönsterparti och hänförande utsikt över Renfjället och Åredalen. Exklusiva materialval med fina ekparkettgolv och vackert tak ända upp i nock. Här finns gott om plats för både soffgrupp och ett stort matbord vid fönster samt utgång till stor terrass om ca 18 kvm i syd/väst. Stilenligt och fullt utrustat kök med ny kyl/frys och vinkyl år 2022 samt spishäll, ugn och fläkt. Vackra ekluckor och arbetsbänk i ek. Utöver de stora fönstren ända upp i nock med härlig vy finns två trevliga fönsternisher i vardera väderstreck samt en mysig braskamin (gasol). 

  ÖVRE PLAN | Ytterligare en trappa upp finner vi ett härligt rum med öppet i nock och plats för soffgrupp samt ett trevligt "window seat" för den som vill sitta i fred och njuta av utsikten. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderob med stort fönster som ger en fin morgonutsikt mot Copperhill. Ett mindre sovrum samt ett badrum med WC, handfat och dusch och golvvärme. Utgång från både sovrum och allrum till ytterligare en stor terrass med fin utsikt mot nordost och morgonsol. Praktiskt med motordrivna lamellgardiner för att skydda mot morgonsolen. 

  TVÅ TERRASSER Två stora terrasser om ca 18 kvm med tak med gott om plats för sittgrupper och gasolgrill. Den ena med utsikt över hela Åredalen och fin eftermiddagssol med solnedgång. Den andra terrassen är lika stor och belägen på huset norra sida med fin utsikt mot Copperhill och trevlig morgonssol. 

  FÖRRÅD | Låsbart skidförråd finns i anslutning till lägenheten

  INTERNET/TV Lägenheten är ansluten till Åre/Björnens samfällighetsförenings bredband

  ÖRNEN 21 består av flera hus med fritt läge och ostörd vy i 180 grader över både Renfjället och Åreskutan. Här bor man med glidavstånd till Åres berömda skidsystem och för den som vill åka längdskidor är det gångavstånd till Åre XC Arena med långa längdspår och turåkning till Fröå gruva. Vill man hellre ta en avkopplande SPA-dag är det knappt 1 km till Copperhill Mountain Lodge med både SPA och restaurang. Gångavstånd till Björnens centrum med ICA närlivs, Skistarshop, skidcenter, flera restauranger och skidbuss till centrala Åre. Helt enkelt bästa läget i Åre som även sommartid erbjuder vacker vandring och cykling i Åre Bike Park och på fjället. för Internet och TV. 

   

   

   

 • Förening

  BRF Årebjörnens skidlägenheter bildades 2006 och äger fastigheten Svedje 1:286 i området Örnen Åre kommun. Fastigheten har 18 lägenheter fördelade på 6 hus med  totalt boara 1 557 kvm och belåning ca 6 200/kvm. Ekonomisk förvaltare är Talenom och fastigheten sköts av Ago. Föreningen har under 2022 målat om fasad vilket finansierats med en höjning av månadsavgiften istället för att uppta nya lån Denna tillfälliga höjning gäller till sommaren 2024. För mer information se bilagd årsredovisning och stadgar. 

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 530 473 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i senast tillgängliga årsredovisning (år 2022) med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. ((9 800 000 - 1 243 981  x 6,2%). 

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och föreningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. 

  Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning

Fakta

Adress
Örnen 21 C Åre högst upp, 83797 Åre
Område
Åre/Björnen
Rum
6 rum med kök
Boarea
96.5 Kvm (Föreningens information)

Observera att lägenheten ej är uppmätt.

Pris
6.750.000 kr
Avgift
3950 kr/mån inkl. Månadsavg är tillfälligt höjd till 5503 kr/mån vilket inkluderar en tillfällig höjning på ca 1500 kr fram till sommaren 2024 för att finansiera målnin
Våning
2 och 3
Byggnadsår
2007
Förråd
Förråd
TV/Internet
Kabel
 
Förening
BRF Årebjörnen skidlägenheter
Org.nr
769614-9801
Uppvärmning
Direktverkande el
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
1 C
Andelstal, förening
6.20
Andelstal, ägande
6.20
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr
 
Driftkostnader
Värme
1500 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
1700 kr/mån
Kommentar
Observera att driftkostnad varierar beroende på avtal och förbrukning.

Intresseanmälan

Örnen 21 C Åre högst upp


Jag har tagit del av integritetspolicyn