ETTA MED KÖK LÅG AVGIFT SOLID FÖRENING

ETTA MED KÖK LÅG AVGIFT SOLID FÖRENING

 • Midsommarkransen
 • Vattenledningsvägen 49, 1 tr
 • 1 rum och kök
 • 34 Kvm
2.775.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Midsommarkransen

ETTA MED KÖK LÅG AVGIFT SOLID FÖRENING

 • Vattenledningsvägen 49, 1 tr
 • 1 rum och kök
 • 34 Kvm

VÄLKOMNA PÅ VISNING

 • Avgift 1967 kr/mån
 • Pris 2.775.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  HALL| Välkomnande hall med slipat furugolv i original och vita väggar. Avhängningsplats för ytterkläder och skor. 

  DUSCH| Helkaklade väggar med våtrumsmatta och fräsch inbyggd duschhörna. Infällda spotlight i tak. WC. Handfat och badrumsskåp med speglar och belysning. Extrainsatt eluttag. 

  KÖK| Elspis, köksfläkt, kyl och frys. Köket totalrenoverades 2012. Matplats för 2 personer. Linoliummatta i grått och vita väggar. Stort fönster med djup fönsternisch och härligt ljusinsläpp från morgonsolen. 

  RUM| Slipat furugolv i original och vitmålade väggar. Rymlig klädkammare med väggfasta hyllor och klädstänger. Rummet kan med fördel möbleras med en bredare säng, soffa och tv-bänk. Fönstret med morgonsol skänker rummet härliga ljusinsläpp. 

  KÄLLAREN| Ett källarförråd om cirka 5 kvm tillhör bostaden. (Ej uppmätt). Gemensam tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare. Separat torkrum med fläkt. Cykelförvaring för ett antal cyklar. Charmig innergård med gräsytor, utemöbler och en egen grillstuga. Grillstugan är en härlig oas under vintermånaderna med plats för upp till 8 personer för härliga grillkvällar. 

  Övrigt| Föreningens nettoskuld baserad på årsredovisning från är 2021=Skulder 1.421.500 - Tillgångar 130600 kr = 1.290.900 x  bostadens andelstal (6,726)= bostadens nettoskuld=86.826 kronor.

 • Förening

  BRF GRILLSTUGAN bildades och registrerades år 2012. Samma år totalrenoverades fastigheten, både exteriört och interiört. Stambytt, ny el, nytt inner- och yttertak. Därav finns inte inom överskådlig framtid några större renoveringsbehov. Föreningen är äkta och består av 10 bostadsrätter samt 1 bostadrättslokal. Tillhörande friköpt tomt. Föreningen accepterar även juridisk person som köpare efter godkännande från styrelsen. I källaren finns gemensam tvättstuga med nyare maskiner, 1 stort torkrum. Vidare ingår ett källarförråd till bostaden (cirka 5 kvm). Cykelrum. 

  VATTENLEDNINGSVÄGEN OCH NÄROMGIVNINGEN

  På lokalgatan och lokalgatorna hittar du bl.a. caféer, lokala omtyckta restauranger från världens alla kök och inredningsbutik. Rakt över gatan ligger anrika biografen Tellus är idag ett biocafé. Laddstolpar rakt över gatan. Boendeparkering som förnärvarande kostar 500 kr/månad.  Populära Svandammsparken  på en minuts gångavstånd,  en omtyckt oas under den varma årstiden. Skuggande träd för er som vill vila från solen med generösa gräsytor för soldyrkarna. Närmaste t-bana från bostaden är Midsommarkransen med ett litet centrum. På cirka 5 minuters gångavstånd ligger Telefonplan, där T-banans röda linje tar dig snabbt till stan.  På Telefonplan finns även ett välsorterat Hemköp, apotek och bibliotek. Här ligger dessutom Klättercentret, som är Sveriges största klätterföretag och Konstfack. Tellusborgsgatan har en oas av restaurangutbud med bl.a. välkända Svenska Sushiköket och grannen Svenska Hamburgerköket. Vidare kan du välja på thaimat, indiskt och svensk gedigen husmanskost på Nygammalt. Sommarmånaderna är extra mysiga i denna del av Kransen. Nästan alla lokala restauranger har då öppnat sina uteserveringar, vilket bidrar till en högst levande stadsdel med en kontinental känsla. Gatan har även gym, solarium och närlivs. Inte undra på att de som flyttar till området väljer att bo kvar i många år framöver.  

  SHOPPING I LILJEHOLMENS AFFÄRSGALLERIA

  Många vill slippa åka in till innerstan för att handla. Istället väljer många Liljeholmens galleria med ett stort utbud av mode- och klädbutiker, restaurang, caféer, djuraffär, frisörer, systembolag, hälsokost m.m. Gallerian har därmed ett likvärdigt utbud som i en stadsgalleria. Bekvämt med ett flertal p-platser i inomhusgaraget.  Här arrangeras även bakluckeloppisar. Torghandeln sommartid är värd ett besök med ett rikt utbud av grönsaker, frukt och blommor. Knutpunkt för tvärbanan till Sjöstan och Alvik samt ett antal bussförbindelser. Gång-cykelavstånd över bron till Hornstull. 

  UTOMHUSBAD

  Vinterviken och sjön Trekanten inom gångavstånd. I Vinterviken finns det dessutom året runt café med enklare maträtter. Vackra promenadstråk utmed Mälaren, ett stort utflyktsmål på helgerna. Glittrande sjövyer och en rik kulturhistoria. En liten anlagd sandstrand finns att tillgå. Kanotuthyrning och båtbryggor och långa promenadstigar i skogen.

  LITE HISTORIA

  Själva stadsdelen Midsommarkransen bildades 1926. På 30-talet drogs gränsen delvis om så att området öster om den nuvarande tunnelbanan tillföll stadsdelen Västberga. Genom att Midsommarkransen så långsamt byggdes ut har stadsdelen fått en blandning av i stort sett alla byggstilar som förekommit under 1900-talet. På 1910-talet byggde man i en stil blandad av jugend och nationalromantik. På 1920-talet klassicistiska kåkar med stiliga portar och spröjsade fönster, under 1930-talet kom funktionalistiska smalhus, ”skokartongerna” på 40-talet barnrikehusen i rött tegel vid Svandammsplan.

   

Fakta

Adress
Vattenledningsvägen 49, 1 tr, 126 34 Hägersten
Område
Midsommarkransen
Rum
1 rum och kök
Boarea
34 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.775.000 kr
Avgift
1967 kr/mån inkl. värme,va, fiber, Comhem Basutbud
Våning
1
Byggnadsår
1934/2012 (Totalrenoverat både exteriört och interiört)
Hiss
Nej
Förråd
Eget källarförråd om ca 5 kvm. Separat cykelrum
TV/Internet
Com hem basutbud , samt fiber
 
Förening
BRF Grillstugan
Org.nr
769624-5138
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
2-plus 1 kopplade
Energideklaration
Beställd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
1001
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
6,726 %
Andelstal, ägande
6,726 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
0 kr
 
Driftkostnader
El
275 kr/mån
Försäkring
100 kr/mån
Totalt
375 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknat på 1 person.

Intresseanmälan

Vattenledningsvägen 49, 1 tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn