etage med terrass och havsutsikt

etage med terrass och havsutsikt

 • Kvarnholmen
 • Magasinsgången 5
 • 4 rum och kök
 • 96 KVM
7.995.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Kvarnholmen

etage med terrass och havsutsikt

 • Magasinsgången 5
 • 4 rum och kök
 • 96 KVM

Rymlig och lyxig etagelägenhet med härlig terrass plus stor balkong. Dubbla påkostade badrum. Fantastisk utsikt mot Djurgården, Saltsjön och Stockholms inlopp. Hela fönsterpartier från golv till tak. Generös takhöjd.

 • Avgift 4995 kr/mån
 • Pris 7.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Rymlig och lyxig etagelägenhet med härlig terrass plus stor balkong. Här bor man med riktig townhouse känsla och med fantastisk utsikt mot Djurgården, Saltsjön och Stockholms inlopp. Dubbla påkostade badrum. Hela fönsterpartier från golv till tak. Generös takhöjd. Man kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna. Båtarna går fram och tillbaka fram tills kl 23 och man åker på SL-kortet. Garageplats finns med och utan el. Påkostad och otroligt häftig gemensam relaxavdelning med bastu och umgängesytor samt festlokal för 50 personer.

  Välkomnande hall med egen ingång. Redan här slås man av den fantastiska utsikten mot Djurgården och Saltsjön. Plats för klädavhängning.

  Direkt till höger finns det stilrena och moderna köket. Gott om förvaringsutrymmen och praktiska arbetsytor. Fullt maskinellt utrustat med vitvaror från Siemens; kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin, ugn och mikro. I dagsläget används detta rum som en stor matplats. Det går att kombinera som vardagsrum samt matplats. Här kan man njuta av långa middagar för stora sällskap med vattnet ständigt närvarande.

  Till vänster ligger det rymliga och påkostat badrummet med stora vita kakelplattor på väggarna och Carraramarmor på golvet. Utrustat med dusch, kommod med spegel och vägghängd wc. I badrummet finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanför. Spotlights i tak.

  På detta plan finns ett praktiskt gästrum med fint ljusinsläpp genom stort fönster med havsutsikt. I sovrummet finns plats för säng och tillhörande sängmöbel.

  En trappa ned ligger vardagsrummet med samma otroliga utsikt över vattnet genom ett hela glaspartier. Här ligger utgången till den stora balkongen som vetter mot havet. Från vardagsrummet nås även den trevliga och insynsskyddade terrassen. Vardagsrummet används som vardagsrum men är i ursprungsplanlösningen master bedroom.

  Vidare in genom trevlig hall med förvaring i form av en skjutdörrsgarderob ligger sovrummet. Det finns plats för säng och annat möblemang.

  Mitt emot sovrummet finns bostadens andra badrum med stora vita kakelplattor på väggarna och Carraramarmor på golvet. Badrummet är utrustad med badkar, vägghängd wc samt kommod. Spotlights i tak samt golvvärme.

  Bredvid badrummet ligger en rymlig klädkammare som bidrar till goda förvaringsmöjligheter.

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Förbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika Magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger längre ner på kajen). I april 2019 öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi samt en ny japansk restaurang som heter Don Poketto. På samma gata finns  populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien.

  Det finns även ett gym – Puls och träning – med generösa öppettider.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Panorama i Nacka omfattar 5 bostadshus med 8-15 våningar innehållande totalt 96 lägenheter (Panorama, Fyrtornet och Galleriet).

  Föreningen innehar ett garage med plats för 91 bilplatser.

  Lounge- och relaxavdelning finns högst upp i Fyrtornet. I bakre delen av den inglasade spången som förbinder hus 8 och 3 finns en festlokal med magisk utsikt. Det finns även ett styrelserum samt övernattningsrum i hus 4 som nyttjas gemensamt med grannföreningen.

  TV, internet och IP-telefoni från Telia. En digitalbox för TV tillhör lägenheten. För detta tillkommer en obligatorisk kostnad om 220 kr/mån.

  Varmvatten debiteras efter förbrukning.

  I källaren finns förråd för förvaring av barnvagnar och cyklar.

  I miljörummet sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

Budhistorik

 • 25 Feb     Budgivare 1    7 500 000 kr

Fakta

Adress
Magasinsgången 5, 131 31 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
4 rum och kök
Boarea
96 Kvm (föreningens information)
Pris
7.995.000 KR
Avgift:
4995 kr/mån inkl. Värme & kallvatten
Våning
1
Hiss
Ja
 
Förening
Brf Panorama i Nacka
Org.nr
769627-6091
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
60802
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
1.19 %
Pantsatt
Ja
 
DRIFTKOSTNADER:
El
250 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Magasinsgången 5