Elegant hörnlägenhet med studiokänsla

Elegant hörnlägenhet med studiokänsla

 • Vaxholm/Rindö
 • Östra Kasernvägen 5 A
 • 4 rum och öppet kök
 • 96 KVM
3.400.000 KR

Ring för visning

Vaxholm/Rindö

Elegant hörnlägenhet med studiokänsla

 • Östra Kasernvägen 5 A
 • 4 rum och öppet kök
 • 96 KVM

På grund av rådande omständigheter gällande COVID-19 viruset så kontakta mäklaren för bokade personliga visningar.

Mycket påkostade och eleganta 4: a med dubbla badrum. Man slås direkt av den påtagliga takhöjden om ca 3,50 vilket ger en stor känsla av rymd. Planlösningen är väl genomarbetad med tre mycket bra sovrum samt ett mycket socialt öppet kök och vardagsrum där man har den trevliga balkongen. Då lägenheten är en hörnläge har man ljusinsläpp från två håll.

 • Avgift 4475 kr/mån
 • Pris 3.400.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Entré
  I anslutning till entrén finns bra utrymme för att hänga av sig ytterkläder och ställa upp skor. Golvet är ett praktiskt lätt grått klinkergolv. I förlängningen in i hallen finns utrymme att möblera med ytterligare garderober om detta efterfrågas. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

  Badrum 1
  Detta är det mindre av lägenhetens två badrum utrustat med dusch som avdelas med praktiska vikbara glasväggar, toalett, badrumsskåp med belysning samt handfat på kommod. Väggarna är helkaklade med vitt kakel och på golvet ligger ett klinkergolv i lätt grå ton med skön golvvärme. Cool detalj är fondtapet i taket, ger badrummet lite skön karaktär.

  Badrum 2
  I detta badrum finns tvättmaskin samt torktumlare installerat från Electrolux. Ovan dessa finns en praktisk arbetsbänk samt bra förvaring i form av en skåpsektion. Även här har man dusch med praktiska vikväggar i glas. Om man vill installera badkar finns utrymme för det. Ytterligare finns ett större handfat på kommod, badrumsskåp med belysning och spegel samt toalett. Golvet är ett klinkergolv i lätt grå ton med golvvärme. Väggarna är helkaklade med vitt kakel. I tak sitter infällda spotlights som kan regleras med dimmer.

  Sovrum 1
  Av lägenhetens tre sovrum är detta det största och kan möbleras med större dubbelsäng samt ytterligare möblering om så önskas. Bra förvaring i form av en garderobssektion. Väggarna är målade i en rofylld lätt café latte ton och på golvet ligger en ljus ekparkett. Enormt fint ljusinsläpp genom det mycket väl tilltagna spröjsade fönster som finns.

  Sovrum 2
  Här har man ett rum som lämpar sig väl att användas som barnrum eller ett hemma kontor. Även här har väggarna målats i en rofylld lätt café latte ton och golvet är en ekparkett. Samma fina ljusinsläpp finns i detta rum genom det spröjsade fönstret.

  Sovrum 3
  Här har man det mellanstora sovrummet som kan möbleras med både säng och annan möblering om man önskar sig det. I rummet har man en mycket väl tilltagen garderobssektion. Även här har väggarna målats i en dov grå ton. Väl tilltaget spröjsat fönster som ger ett stort ljusinsläpp.

  Öppet kök
  Modern öppen planlösning mellan det trivsamma öppna köket och vardagsrummet vilket ger lägenheten en social prägel. Fullt utrustat kvalitékök från HTH med maskinell utrustning från Electrolux. Utrusningen är följande, en större induktionshäll. varmluftsugn, fläkt med grepplist, integrerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt side-by-side kyl/frys i rostfritt. Mycket bra skåpförvaring i form av högskåp med dämpad stängning. Som bänkskiva har man en grå kompositskiva med underlimmad dubbelho.  Ovan bänk sitter ett vitt kakel och under överskåp sitter infälld belysning. Med lätthet kan man möblera med matgrupp för ca 6 personer.

  Vardagsrum
  Med det öppna köket i anslutning till vardagsrumsytorna får man en mycket fin social känsla och man kan umgås obehindrat. Här har man utgången till den fina balkongen som kan möbleras med både utegrupp och grill (ej kolgrill). Vardagsrummet kan möbleras med både soffgrupp och läshörna som det är möblerat idag. Väggarna är målade i vitt och golvet är en ljus ekparkett. Hela rummet inklusive köket andas rymd på grund av den generösa takhöjden. 

  Sammanfattningsvis är detta ett boende utöver det vanliga. Den anrika fastigheten ger ett direkt intryck av trivsamt ombonat och välordnat boende. Det första intrycket när man kommer in i lägenheten är den påtagliga studiokänslan på grund av den generösa takhöjden om ca 3,50 och lite industriella inslag. Genomgående håller lägenheten en hög standard med fräscha ytskikt gällande golv, väggar och tak. Detaljer som dimmer i samtliga rum och stenlagda fönsterbrädor ger en extra gedigen känsla. Även den maskinella standarden är lite över det ordinarie. Och för den som inte känner till området, skärgårdsmiljön…! Här är man i direkt kontakt med havet på under minuten, otroligt njutbart och rogivande.

 • Förening

  Brf Kapernaum (769632–1442) är en äkta bostadsrättsförening innehållandes 46 bostadsrätter med en total boa om 2671 kvm. Ytterligare har föreningen 46 p-platser samt 1 p-plats för handikappade. Fastigheten byggdes 1904 som kasern men omvandlades till bostadsrätter med inflyttning under 2018. I dagsläget finns inga planer på avgiftsförändringar (avstämt med Brf 2020-03-05).

  Entreprenörens tvåårsbesiktning är förestående då eventuella fel och brister skall undersökas för att sedan om sådana upptäcks åtgärdas av entreprenören. Då fastigheten är totalrenoverad samt ombyggd är framtida renoveringsbehov extremt låga vilket är en stor ekonomisk fördel för föreningen. Underhåll enligt underhållsplan för att bibehålla fastighetens höga standard.

  För de boende i föreningen finns en trevlig ”Spa” avdelning med större bastu, duschar, omklädningsrum samt motionscykel. Även finns bordtennisbord. Föreningen innehar även 12 kajaker som kan fritt disponeras av föreningens medlemmar.

  Till lägenheten finns rätten att förfoga över ett större källarförråd (Troax).

  Spekulanter uppmanas att själva läsa igenom årsredovisning och stadgar. Uppgifterna om föreningen baseras på information från föreningen, deras hemsida, årsredovisning, stadgar samt säljaren. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

  OMRÅDET
  I omedelbar närhet finns i dagsläget Rindö Skola med årskurserna F-6. På Rindö finns ett flertal restauranger, närmast är Oxen & Djupet samt Batteriet. Båda restaurangerna är placerade i hamnområdet och sommartid ger det en otroligt skön skärgårdskänsla. Att havet är en nära granne gör ju bad och båtliv väldigt enkelt och lättillgängligt. För den som söker fysiska aktiviteter finns Fysio+ Gym och sommartid finns även ett utegym.

  KOMMUNIKATIONER
  Att ta sig in med bil till Stockholm city tar ca 1 timme och man kan ta både E18 eller väg 222 beroende på om man skall nå norra eller södra sidan av Stockholm. Om man väljer kommunala transportmedel finns buss 688 in till Vaxholm för vidare bussförbindelse med buss 670. Vaxholmsbolaget kör turer under sommar, höst och vår in till Slussen samt Strömkajen. Under resan kan man börja arbetsdagen under färden. Till hösten startar på försök en pendlingslinje med bår in till strömkajen. Resan planeras att ta cirka 60 minuter. Följande bryggor planeras att angöras Grenadjärsbryggan, Rindö - Ramsö - Norra Tynningö - Rindö Västra - Vaxön - Gåshaga - Hasseludden - Nacka Strand - Slussen - Strömkajen.

Fakta

Adress
Östra Kasernvägen 5 A, 185 41 Vaxholm
Område
Vaxholm/Rindö
Rum
4 rum och öppet kök
Boarea
96 Kvm (föreningens information)
Pris
3.400.000 KR
Avgift:
4475 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning
1 av 3
Hiss
Ja
Förråd
Större källarförråd
TV/Internet
Fiber från Telia
 
Förening
Brf Kapernaum
Org.nr
769632-1442
Uppvärmning
Bergvärme med vattenradiatorer
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr LMV
1102
Andelstal, förening
3.59416 %
Andelstal, ägande
3.28721 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1163 kr (Betalas av buyer)
 
DRIFTKOSTNADER:
El
275 kr/mån
Försäkring
190 kr/mån
Totalt
465 kr/mån

Intresseanmälan

Östra Kasernvägen 5 A