Drömvilla med sjöutsikt

Drömvilla med sjöutsikt

 • Resarö
 • Badviksvägen 14B
 • 6 rum och kök
 • 218 Kvm
19.500.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 13 Juni

Resarö

Drömvilla med sjöutsikt

 • Badviksvägen 14B
 • 6 rum och kök
 • 218 Kvm

Designvilla i nyskick med stora glaspartier, rymliga uteplatser och härlig sjöutsikt över Badviken. Fastigheten präglas av klara siktlinjer, mycket ljusinsläpp och härlig rymd. Huset på den parkliknande tomten är ritat av arkitekten och formgivaren Mattias Stenberg och här finns även tillhörande garage med förråd.

 • Boarea 218 Kvm
 • Tomtarea 2449 Kvm
 • Pris 19.500.000 KR
 • Visas
  2021-06-13Söndag
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  PLANLÖSNING ENTRÉPLAN

  HALL | Välkomnande entréhall med klinker, inbyggda garderober och spotlights. En inre hall övergår sedan i en genomgående planlösning med förvaring under trappan runt till köksdelen.

  SOVRUM 1 | Skjutdörr från golv till tak öppnar upp till detta hörnrum med ekgolv, platsbyggt nattduksbord, spotlights, platsbyggda garderober samt stort fönster med ledbelysning och sjöutsikt. Utgång till tomt.

  TVÄTTSTUGA | Skjutdörr från golv till tak, tvättmaskin & torktumlare från LG, handfat, ho, hyllor och förvaring.

  BADRUM MED DUSCH | Även här är det skjutdörrar från golv till tak. Vägghängd wc (Duravit), handfat, spegel, spotlights, duschvägg av glas, unidrain avlopp, dusch samt utgång till tomten.

  VARDAGSRUM & MATPLATS | Spektakulär sällskapsdel med nästan fem meter i takhöjd, öppet till nock och stora glaspartier mot vattnet. Här finns också en öppen spis med platsbyggd vedförvaring. Integrerade högtalare och utgång till tomten.

  KÖK | Platsbyggt kök i vitlaserad ekfaner med inbyggda och integrerade vitvaror. Bänkskivor i massiv ek. Ugn Smeg, spishäll Smeg, köksfläkt Siemens, kyl & frys Siemens. Nivåskillnaden förstärker loungekänslan i köket med platsbyggd sitthörna och det finns också en köksö samt stänkskydd av grått glas. Inbyggda högtalare. Sjöutsikt.

  BIBLIOTEK | I anslutning till köket följer en arbetshörna med stora glaspartier och sjöutsikt. Inbyggda garderober och utgång till tomten.

  PLANLÖSNING ÖVRE PLAN

  HALL | Platsbyggd ektrappa med ledbelysning leder upp till allrum och en inre hall med garderobsvägg som fortsätter vidare till ett kontorsutrymme med stort fönster. Spotlights.

  BADRUM | Skjutdörr, duschvägg av glas, unidrain avlopp, dusch, vägghängd wc (Duravit), spotlights, handfat, spegel, badkar (Montoni) samt skåp. Kranar från Tapwell. Utgång till terrass.

  SOVRUM 2 | Skjutdörr, platsbyggt nattduksbord, spotlights, fönster med sjöutsikt samt utgång till terrass. 

  ALLRUM | Med synliga takbjälkar och öppet till nock. Stora fönster ger en härlig kontakt med naturen och vackert smidesräcke kombinerar både design och funktion. Förberett för surround ljud. Utgång till stor terrass med sjöutsikt och kvällssol. På uteplatsen ligger det impregnerat trä samt räcket är av aluminiumstolpar med vajer. 

  SOVRUM 3 | Synliga takbjälkar, öppet till nock, utgång till terrass. Plats för säng och skrivbord.

  GARAGE & FÖRRÅD | Isolerade väggar och plats för en bil. Förberett för golvvärme i förrådsdelen. Förrådet kan användas som gästrum/hobbyrum.

  TOMT | Iordninggjord trädgårdstomt med nivåskillnader, flertalet uteplatser och härlig sjöutsikt. Stensättningar med ölandssten och Benders trädgårdsplattor i betong. Inbyggda planteringslådor.

 • Övrigt

  OMRÅDE

  På Överby finns den relativt nybyggda Överby förskola samt mittemot en fotbollsplan. Vid infarten till Resarö ligger Resarö Skola, ICA-butik samt den privata förskolan Skärgårdsholken. Vid Resarö Marina finns flertal bryggor samt vid paviljongen firar man midsommar och besöker sommarcafé samt spelar tennis på både grus-/ och hardcourtbana. Här anordnas även den lokala och omtyckta tävlingen Resarömästerskapen samt tennisskola på sommaren.

  Natursköna Resarö i innerskärgården ligger cirka 30 km från Stockholm city. Promenadavstånd till buss med direktlinje till Östra station och Humlegården. Ett naturnära boende med möjlighet till ett rikt båt- och badliv. Paviljongen är Resarös naturliga samlingsplats - förutom midsommarfirande så välkomnas här våren på valborg och Resarös årliga cykelfest inleder sommaren här. På somrarna erbjuds även Yoga och grannkvällar. Vill man anordna en vinprovning eller kräftskiva, kanske dra igång gemensam träning eller har andra bra idéer så går det bra att kontakta Resarö Paviljongsförening.

  Närservice

  Nära till Vaxholms centrum med utbud av servicebutiker och restauranger. Arninge Centrum med bland annat flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och byggvaruhus nås cirka 15 minuter med bil.

  Kommunikation

  Goda kommunikationer från Engarn runt om hela Resarö samt även mot Vaxholm och Stockholm City med buss 670. Resan tar cirka 25 minuter. Här ansluter tunnelbanans röda linje för vidare färd in till Stockholm C. Med direktbuss nås centrala Stockholm på cirka 35 minuter. Alternativet för pendlande är Vaxholmsbåten som tar lika cirka 40 minuter.

  Övrigt

  Vaxholms stad har sju kommunala förskolor vilka är indelade i tre områden, Vaxholm Västra, Vaxholm Östra och Resarö. Kommunala förskolor: Blåbäret, Förskolan Båten, Förskolan Lekhagen, Lägerhöjdens förskola, Förskolan Äppelgården, Rindö förskola, Ytterby förskola, Överby förskola. I Vaxholm finns sex grundskolor. Fem drivs av kommunen och en skola i privat regi. Norrbergsskolan är Vaxholms högstadieskola med elever från årskurs 7 till 9. Trygghet och kunskap är skolans ledord. Resarö skola är en F-6-skola, Rindö skola invigdes redan år 1887 och är en F-6-skola. Söderfjärdsskolan är en F-6-skola. Vaxö skola är en F-6 skola. Montessoriskolan Vaxholm är en friskola som har barn från 1 år upp till och med årskurs 6. Huvudman för verksamheten är den ekonomiska föreningen Montessoriskolan i Vaxholm.

Fakta

Adress
Badviksvägen 14B, 18595 Vaxholm
Område
Resarö
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2011
Rum
6 rum och kök
Tomtarea
2449 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
218 Kvm (Uppmätning)
Pris
19.500.000 kr
 
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med värmeväxlare
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Lackerad plåt
Stomme
Betong
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Fönster
3-glas, 2-Glas Isoler
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
TV/Internet
Fiber
Energideklaration
Utförd - 128 KWh/Kvm och år
 
Fastighetsbeteckning:
ÖVERBY 1:183
Pantbrev
4st om totalt 4700000 kr
Taxeringsvärde totalt
7892000 kr
Taxeringsvärde fastighet
4516000 kr
Taxeringsvärde tomt
3376000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Skattesats
31.86%
Värdeår
2011
Servitut
01-IM4-45/8378 - 1: Avtalsservitut brunn
Servitut
0187-83/20 - 1: Officialservitut avlopp
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning VAXHOLM YTTERBY GA:2
Servitut
GA2: Gemensamhetsanläggning VAXHOLM ÖVERBY GA:12
Servitut
0187-08/19 - 1: Officialservitut väg (2009-04-20)
Servitut
0187-08/19 - 2: Officialservitut avlopp (2009-04-20)
Servitut
0187-08/19 - 3: Officialservitut vattenledning (2009-04-20)
 
Driftkostnader
El
27925 kr/år
Vatten/Avlopp
8200 kr/år
Samfällighet
500 kr/år
Renhållning
1800 kr/år
Övrigt
3200 kr/år
Totalt
41625 kr/år

Intresseanmälan

Badviksvägen 14B


Jag har tagit del av integritetspolicyn