Den smarta och kompakta lägenheten

Den smarta och kompakta lägenheten

 • Telefonplan/Midsommarkransen
 • Responsgatan 12, vån 3
 • 2 rum och kök
 • 35 Kvm
2.295.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 19 September 12:00 - 12:45

Telefonplan/Midsommarkransen

Den smarta och kompakta lägenheten

 • Responsgatan 12, vån 3
 • 2 rum och kök
 • 35 Kvm
 • Avgift 2193 kr/mån
 • Pris 2.295.000 KR
 • Visas
  2021-09-19 12:00 - 12:45Söndag Öppen visning, anmäl dig gärna för bättre service
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkommen till denna toppmoderna och optimalt planerade 1:a mitt i populära Telefonplan. Lägenheten kännetecknas av ett genomgående toppskick, luftig planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp som skapar en fantastisk atmosfär.

  Väl inne i lägenheten möts man av välplanerade kvadratmetrar med tidlösa färger och materialval. Modernt kök med integrerade vitvaror. Sovalkov med plats för upp till 160 cm bred säng. Goda förvaringsmöjligheter i flera, platsbyggda garderober. Ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd. Toppfräscht badrum med dusch, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med alla dess bekvämligheter och ch med endast ett stenkast från t-bana, restauranger och parker.

 • Förening

  Brf The Brick Terra är en av stadsdelens i särklass största föreningar som för etapp 1 hade inflyttning från och med december 2019. Inflyttningen för etapp 2 skedde under november 2020. Föreningen äger marken. På fastigheten uppfördes i mitten av 60-talet LM Ericssons huvudsakliga kontorsbyggnad och dess verksamhet pågick i byggnaden tills för några år sedan. Nu har den resliga tegelborgen fått nytt liv och totalrenoverats samt inretts med 345 stycken nybyggda lägenheter i nutida tappning.

  Byggnaden består av sju våningar över marknivå och lägenheterna är fördelade på 1-2 rok mellan 32-71 kvm. Den totala bostadsarean uppgår till cirka 15 184 kvm. Föreningens adresser är Responsgatan 12, 14 och 18. Ekonomisk förvaltning förvaltning hanteras av Gumsen Ekonomi AB.

  Kommande/Utförda renoveringar
  Byggnaden totalrenoveras under åren 2018-2019 varpå större underhållsåtgärder ej är aktuella de kommande cirka 16 åren.

  Gemensamma utrymmen
  I byggnaden finns två moderna tvättstugor som medlemmarna får nyttja. Tvättstugorna har identisk uppsättning och erbjuder två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Till varje lägenhet hör ett externt förråd placerat i källaren. Det finns även miljörum för återvinning, sopsug för hushållssopor, barnvagnsrum samt parkering för cyklar. Det undersöks även möjligheten att erbjuda ett övernattningsrum med wc, dusch, säng och möbler. Tidningshållare utanför varje lägenhetsdörr samt postboxar placeras i entrén mot Responsplan.

  Bilplats
  Det finns cirka 80 garageplatser som angränsar till fastigheten, kostnad 1500-2000 kr/mån. I övrigt bra utbud för boendeparkering på omkringliggande gator. I garaget kommer även föreningen ha en bilpool samt cykelpool.Gemensamma utrymmenI lägenheten finns en kombinerad tvättmaskin/tumlare från Electrolux som ingår i köpet. I byggnaden finns även två moderna tvättstugor som medlemmarna får nyttja. Tvättstugorna har identisk uppsättning och erbjuder två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Till lägenheten hör ett externt förråd placerat i källaren. Det finns även miljörum för återvinning, sopsug för hushållssopor, barnvagnsrum samt parkering för cyklar. Det undersöks även möjligheten att erbjuda ett övernattningsrum med wc, dusch, säng och möbler. Tidningshållare utanför varje lägenhetsdörr samt postboxar placeras i entrén mot Responsplan.

Fakta

Adress
Responsgatan 12, vån 3, 126 29 Hägersten
Område
Telefonplan/Midsommarkransen
Rum
2 rum och kök
Boarea
35 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.295.000 kr
Avgift
2193 kr/mån inkl. Värme, vatten, bostadsrättstillägg och källarförråd
Våning
3
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Anslutning via ComHems fibernät.
 
Förening
Brf The Brick Terra
Org.nr
769627-3239
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning, FX
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - E - 103 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
12-1310
Lägenhetsnr LMV
1310
Andelstal, förening
0.002206 %
Pantsatt
Ja
 

Intresseanmälan

Responsgatan 12, vån 3


Jag har tagit del av integritetspolicyn