Bygg nytt i Margretelund nära vattnet

Bygg nytt i Margretelund nära vattnet

 • Sabelvägen 9A
2.995.000 KR

Ring för visning

Bygg nytt i Margretelund nära vattnet

 • Sabelvägen 9A

Här finns nu möjlighet att bygga nytt och fräscht på Sabelvägen i attraktivt område med hav och båtliv nära. Fastigheten har ett högt läge på återvändsgata med möjlig sjöblick över fjärden. Området andas lugn och har fina promenadvägar i Margretelundsparken och utmed Sätterfjärden. Närhet till livsmedelsbutik, närservice samt buss för smidiga kommunikationer till Åkersberga centrum eller för vidare färd mot Stockholm city. Välkommen till Sabelvägen 9A

 • Tomtarea 1217 Kvm
 • Pris 2.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  BESKRIVNING

  Med ett högt läge med möjlig havsutsikt mot Sätterfjärden ligger denna sluttande tomt med lugnt läge på återvändsgata.  Närhet till förskola, skola, flertalet badplatser samt Margretelunds centrum som erbjuder livsmedelsaffär, restaurang, husläkare, apotek och pizzeria. Goda kommunikationer med buss mot Stockholm city och Åkersberga centrum finns precis i närhet till fastigheten.

  BYGGRÄTT

  Generös byggrätt som tillåter en huvudbyggnad samt en komplementsbyggnad om totalt maximalt 225 kvm byggnadsarea, varav komplementsbyggnaden maximalt för utgöra sammanlagd yta om 50 kvm. Huvudbyggnaden får vara i två plan. Vind får icke inredas. Se och läs Byggnadsplan och planbestämmelse under Dokument.

  Anslutningsavgift för el och V/A tillkommer. Kostnadsförslag för el och V/A finns, för underlag vänligen kontakta fastighetsmäklare.

 • Övrigt

  OMRÅDE

  Området Margretelund ligger i skärgårdskommunen Österåker i södra Roslagen där centralorten är Åkersberga. Margretelund är Österåkers största villaområde med cirka 6 200 invånare.

  I närheten finns Sätterfjärden med möjlighet för badliv samt båtplatser. Andra badplatser i närheten är tex. Valsjön, Fiskartorpsbadet och Margretelundsbadet som ligger längst ut på Rödbosund.

  KOMMUNIKATION

  Med buss 628/628C tar du dig enkelt och bekvämt antingen till Danderyds sjukhus där tunnelbanan tar dig vidare till centrala Stockholm eller direktbuss som går hela vägen in till Östra Station/Tekniska Högskolan samt Humlegården vid Stureplan.

  Lokalbuss 633 går till Åkersberga centrum och Roslagsbanan som avgår var 15:e minut med en restid till Östra station på cirka 35 minuter.

  NÄRSERVICE

  I Margretelunds centrum finns ICA Supermarket Favoriten med manuell delikatessdisk med b la fisk, chark, grill och ost. Här får du även färskt och nybakat bröd via deras eget bageri. I Margretelunds centrum finns även tillgång till pizzeria, husläkarmottagning, apotek och en restaurang där det serveras både lunch och middagar.

  Området är tryggt, barnvänligt och säkert med bilfri gång & cykelväg till skolor i närheten som erbjuder klasser från förskolan till årskurs 9. Skolor som finns i området är: Margretelundsskolan F-6, Bergsättraskolan F-3, Tråsättra skolan 4-9.

   

Fakta

Adress
Sabelvägen 9A, 18460 Åkersberga
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Tomtarea
1217 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
2.995.000 kr
 
 
Skattesats
29.18%
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning ÖSTERÅKER BERGA GA:6
Servitut
GA2: Gemensamhetsanläggning ÖSTERÅKER BERGA GA:5
Servitut
GA3: Gemensamhetsanläggning ÖSTERÅKER MARGRETELUND GA:3
Servitut
0117-2018/97 - 1: Officialservitut avlopp (2019-03-20)
Servitut
0117-2018/97 - 2: Officialservitut väg (2019-03-20)
Servitut
0117-2018/97 - 3: Officialservitut vattenledning (2019-03-20)
 

Intresseanmälan

Sabelvägen 9A


Jag har tagit del av integritetspolicyn