Bygg drömhuset på Österlen

Bygg drömhuset på Österlen

 • Brösarp
 • Vinbärssvängen 12
 • 1106 Kvm
390.000 KR

Ring för visning

Brösarp

Bygg drömhuset på Österlen

 • Vinbärssvängen 12
 • 1106 Kvm

På en av Sveriges vackraste platser i underbara Brösarp finns nu chansen att skapa drömboendet. På en tomt om 1 106 kvm med total byggnadsarea på 300 kvm i ett område med närhet till fantastisk natur, strövområden vid de böljande Brösarps backar, Christinehofs Slott och Verkeåns naturreservat. Österut ligger havet samt underbara platser såsom äppelrikets Kivik, Hanöbukten och Simrishamn. Ett stenkast bort finns all service som kan tänkas behövas. Varmt välkomna till denna natursköna plats på Österlen!

 • Tomtarea 1106 Kvm
 • Pris 390.000 kr
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Nu finns chansen att skapa drömboendet på en av Sveriges vackraste platser i underbara Brösarp på Österlen. På en tomt om 1 106 kvm med idylliskt läge och närhet till fantastisk natur. Här kan man bygga ett enplanshus med total byggnadsarea inklusive garage, carport och förråd på 300 kvm.

  Brösarp brukar kallas porten till Österlen. Geografiskt ligger det mittemellan städerna Ystad och Kristianstad. Naturen är sagolikt vacker och variationsrik med böljande backar, djupa skogar, öppna hedar, porlande källor och brusande vattenfall, allt bara några kilometer från Verkeåns mynning vid Havängs vidsträckta sandstränder inbakat i sju naturreservat. Brösarps backar är ett välkänt område där väg 9 bjuder på några av vårt lands ljuvligaste vyer österut mot kusten. 

  Brösarp är ett levande samhälle med ca 700 bofasta invånare som får sällskap av många fler vilket bidrar till en trevlig mix av åretruntboende, fritidshusägare och turister. 

  Det geografiska läget på norra Österlen har skapat ett stort serviceutbud och avspeglar sig också i det rika förenings- och kulturlivet. Här finns skola, förskola, bibliotek, apotek, vårdcentral, bankomat, brandstation, livsmedelsbutik med systembolag, bilverkstad och bensinstation med postombud, restauranger, café, konsthall samt flera butiker. 

  Natur och friluftsliv är ett viktig inslag i samhället. Förutom vandringsleder finns här utegym, cykeltrails och vintertid även en isbana. Slalom kan man åka på gräs eller snö efter säsong på Ornahögs alpincenter.

 • Övrigt

  Kommunalt vatten och avlopp är framdraget. Kostnad för uppkoppling ca 150 000 kr. 

   

Fakta

Adress
Vinbärssvängen 12, 27350 Brösarp
Område
Brösarp
Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Tomtarea
1106 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
390.000 kr
 
Vatten och avlopp
Vatten saknas.. Avlopp saknas.
 
Pantbrev
3st om totalt 161800 kr
Taxeringsvärde totalt
55000 kr
Taxeringsvärde tomt
55000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
210
Skattesats
31.79%
 

Intresseanmälan

Vinbärssvängen 12


Jag har tagit del av integritetspolicyn