BRILJANT BOENDE I BANANHUSEN

BRILJANT BOENDE I BANANHUSEN

 • Jakobsberg
 • Aspnäsvägen 2, 6 tr
 • 4 rum och kök
 • 95 Kvm
2.875.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 20 September

Budgivning pågår

Jakobsberg

BRILJANT BOENDE I BANANHUSEN

 • Aspnäsvägen 2, 6 tr
 • 4 rum och kök
 • 95 Kvm

Ljus och välplanerad gavelfyra högt upp i huset med luftiga sällskapsytor, rymligt kök, inglasad balkong med infravärme, tre rogivande sovrum, nyrenoverat badrum och gästwc samt gott om förvaringsmöjligheter. Trivsamma HSB Brf Aspnäs är en välskött förening med god ekonomi, engagerade medlemmar samt fantastiska grönområden och faciliteter såsom tennisbana, minigolf, boule, lekplats, yogasal, gym och garage. Närhet till skolor, shoppingcenter och naturområden. Goda kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Avgift 5012 kr/mån
 • Pris 2.875.000 KR
 • Visas Söndag 2020-09-20
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Ljus och välplanerad gavelfyra med fantastiskt läge i trivsamma HSB Brf Aspnäs. Planlösningen är genomgående med generösa sällskapsytor, rymligt kök, inglasad stor balkong med infravärme, tre rogivande sovrum samt stilfullt renoverat badrum och gästwc. Gott om förvaringsutrymme med flertalet platsbyggda garderober, klädkammare och källarförråd. 

  "Aktivt, socialt, bekvämt och med bra läge" skulle man kunna sammanfatta detta boendekoncept som är något utöver det vanliga. HSB Brf Aspnäs eller "Bananhusen", som flerbostadshusen kallas i folkmun för dess kurvade form, är en välskött förening med god ekonomi, engagerade medlemmar samt extraordinära faciliteter för knopp, kropp och själ. Eller vad sägs om tennis, minigolf, boule, basket, lekplats, gym, yoga, bastu, gästrum, föreningslokal med kök, garage med biltvätt och mekanikerdel, p-plats för husvagn, skönhetssalong, massage, tandläkare, dragspelslektioner, vävsal och trädgårdsgrupp?

  Området ligger majestätiskt uppe på en kulle med milsvidd utsikt i alla väderstreck. Här är grönt och lummigt med träd, buskar samt färgsprakande och välskötta planteringar. Närhet till flertalet skolor, naturområden, Jakobsbergs Centrum, IKEA och Quality Outlet. Kommunikationerna är goda med pendeltåg och flertalet busslinjer från Jakobsbergs station. 

   

  RUMSBESKRIVNING 

  HALL | Välkomnande entré med platsbyggda garderober. Här finns gott om utrymme för ytterkläder, hattar och stövlar. 

  KÖK | Rymligt och funktionellt kök med vita skåpluckor och kakel i sandfärgad nyans. Skåp, lådor och skafferi med gott om förvaring. Spishäll, fläkt, ugn, kyl/frys samt fristående mikrovågsugn.

  MATRUM | I anslutning till köket finns en matplats med utrymme för stor matgrupp.  Härligt ljusinsläpp från  fönsterpartierna. Här finns också ett städskåp med praktisk förvaring. 

  SÄLLSKAPSRUM | Vardagsrum med gavelfönster som ger extra ljus och karaktär. Här finns gott plats för socialt umgänge med loungemöbler, bokhylla samt tv- och ljudsystem

  BALKONG | Från sällskapsrummet når man bostadens inglasade balkong med utsikt över minigolfbanan och den välskötta innergården. Här kan man starta dagen med en kopp kaffe i morgonsolen. 

  MASTER BEDROOM | Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord alternativt läshörna. Garderober med gott om plats för kläder och skor. Utsikt över tennisbanan och föreningens lummiga parkområde.  

  BADRUM | Smakfullt renoverat badrum med dusch, kommod med dubbla handfat, spegelskåp med belysning, wc samt handdukshängare. Kakel och klinker i sober grå nyans. 

  GÄST WC | Gästtoaletten är liksom badrummet renoverad med samma stilfulla kakel och klinker i grått samt utrustad med handfat, spegel, wc samt handdukshängare.

  SOVRUM 2 | Här finns plats för säng, skrivbord och garderob alternativt bokhylla. Härlig utsikt över föreningens tennisbana och grönområden.

  SOVRUM 3 | Passar utmärkt som sovrum alternativt barnrum med plats för säng, bokhylla, tält samt leksaker, pussel och gosedjur. 

  KLÄDKAMMARE/FÖRRÅDSUTRYMME | Praktisk klädkammare med hyllor och klädstänger. Här finns plats för både  vardagskostymen och galaklänningen. 

   

 • Övrigt

  Brf Aspnäs är Järfällas största bostadsrättsförening med 530 lägenheter. Föreningen ligger med sina två ”bananhus” på en kulle med milsvid utsikt åt alla håll. På ena sidan ses takåsarna över Jakobsberg mot västra Stockholm och på andra sidan Järvafältet med Stockholms siluett i bakgrunden.

  TV OCH BREDBAND | Till samtliga lägenheter finns kabel-TV och kollektiv bredbandsanslutning från Telenor, detta ingår i månadsavgiften.

  PARKERING | Garage  med över 300 P-platser för bil och ett tiotal MC burar.
  P-platser finns även utomhus, vissa med eluttag, husvagnsparkeringar samt gästparkeringar. Samtliga platser har separat kö.

  Inom föreningen finns ett välutrustat gym, en bastu, ett bordtennis- och dartrum, minigolfbana, tennisbana, boulebana, vävstuga samt en föreningslokal med köksutrustning. Det finns även ett gästrum med sängplatser för 2 vuxna och 2 barn, pentry toalett med dusch som medlemmar kan hyra.

  I webbokningssystemet kan man boka gym, bastu och tvättstuga. 

  Det finns en kommunal förskola i området liksom lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, tandvård, frisör, massörer och yogacenter. Seniorföreningarna PRO och SPF har också lokaler i området. 

  Föreningens ekonomi är stabil. Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. Utredning om stamrenovering pågår. Ventilationen har uppgraderats genom åren.

  Föreningens styrelse, som väljs av medlemmarna i samband med årlig stämma, har sammanträde normalt en gång per månad (inte i juli). 

  Föreningen ekonomi administreras av HSB Norra Storstockholm.
  HSB sköter även vår tekniska förvaltning. HSB Norra stor Stockholm tar ut en avgift i samband med registrering av nya medlemmar i föreningen.

  RENOVERINGAR

  Utförda renoveringar
  Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
  Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet.
  Ventilationen har uppgraderats genom åren.
  Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.

  2018 Nytt inpasseringssystem
  2018 Kollektiv bredbandsanslutning
  2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
  2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
  2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
  2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om
  2019 Fasadrenovering - hisschakt
  2019 Balkongrenovering
  2019 Stamspolning och kontroll av skicket på stammarna. Byte av alla avlopp i kök, d.vs. rören från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen. Infomöte om kommande utredning av stammarnas skick.

  Under 2020 kommer föreningen att se över de två alternativen relining och stambyte för att därefter ta beslut. I dagsläget bedömer styrelsen att relining/stambyte kan komma att ske inom 1-3 år. 

   

  EKONOMI

  Avgiftsförändringar 2% 2020. Under de kommande ca 5 åren bedömer styrelsen att föreningen kan komma att höja avgifterna med ca 2% per år.
  Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. 

  KOMMUNIKATION

  Pendeltåget tar 21 minuter till Stockholms city. Bromma flygplats nås på ca 10 min. Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

  NÄRSERVICE 

  I Jakobsberg centrum finns galleria med många butiker och service samt ett torg med frukt- och grönsaksmarknad

   

   

Fakta

Adress
Aspnäsvägen 2, 6 tr, 177 37 Järfälla
Område
Jakobsberg
Rum
4 rum och kök
Boarea
95 Kvm (föreningens information)
Pris
2.875.000 kr
Avgift
5012 kr/mån inkl. värme, vatten, bredband, kabel-tv (basutbud), Bredband
Våning
6
Byggnadsår
1969-1971
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Telenor (kabel TV) samt kollektiv bredbandsanslutning
 
Förening
HSB Brf Aspnäs
Org.nr
713200-0048
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
256
Andelstal, förening
0.22513 %
Andelstal, ägande
0.22513 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
292 kr/mån
Försäkring
292 kr/mån
Totalt
583 kr/mån

Intresseanmälan

Aspnäsvägen 2, 6 tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn