Åre på hösten

Åre på hösten

 • Holiday Club
 • Åre strand 3B3 v.39
 • 3 rum med kök
 • 76 Kvm

Ring för visning

arrow down icon

Holiday Club

Åre på hösten

 • Åre strand 3B3 v.39
 • 3 rum med kök
 • 76 Kvm

Välkommen till Åre vackra höst Nu har du möjlighet att komma hit vecka 39 varje år och bo i egen andelslägenhet i direkt anslutning till Holiday Club som erbjuder allt du behöver för en härlig höstsemester.

 • Avgift 371 kr/mån
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Ett härligt boende bara ett stenkast från Holiday Club nere vid Åresjön som erbjuder härliga vyer över fjällvärlden och kanske till och med ett bad från den närbelägna stranden. Vecka 39 är den tid på året som Åre är som vackrast. Träden skiftar färg till både rött och gult och fjällvärlden erbjuder fantastiska vandringar i den klara höstluften. De flesta år infaller denna vecka samtidigt som Åre inbjuder till höstmarknad och byn exploderar i aktiviteter, marknadsstånd, restauranger både utomhus och inomhus och shopping. Om du inte besökt Åre höstmarknad så är det dags.

  Holiday Club ownership erbjuder ett semesterboende där du äger en andelsvecka i en bestämd lägenhet. Här finns allt du behöver för en härlig vecka i fjällvärlden och lägenheten är fullt utrustad för 6 personer. Två sovrum med dubbelsäng, stort badrum med bastu, vardagsrum med braskamin och fullt utrustat kök. Här finns en balkong i västerläge med fin utsikt över backarna i centrala Åre. Lakan och handdukar finns på plats och du behöver inte bekymra dig om städning. Som att bo på hotell, fast bättre.

  Denna lägenhet ligger bara 100 meter från Holiday Club med äventyrsbad, gym, minigolfbana, bowlinghall, affär och flera restauranger och via en gångbro kommer du snabbt till stationshuset med ICA och ännu fler affärer. Alldeles utanför huset finns en lekplats och en sandstrand med magisk utsikt över Åresjön och fjällvärlden. Här finns möjlighet att hyra kajak eller ta en promenad i kvällssolen.
  Denna andelsvecka är lätt att byta till annan vecka eller hyra ut och ger även möjlighet att delta i det internationella RCI-Travel som ger dig möjlighet att byta din vecka till en semester någon annanstans i världen.
  Läs gärna mer om Holiday Club ownership på deras informativa hemsida www.holidayclub.se/ownership. 
  Observera att inlagda bilder är från exempellägenhet.

  Välkommen till Åre!

   

   

 • Övrigt

  INFORMATION OM ANDELSLÄGENHET 
  Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet.
  När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

Fakta

Adress
Åre strand 3B3 v.39, 83752 Åre
Område
Holiday Club
Rum
3 rum med kök
Boarea
76 Kvm (Föreningens information)
Avgift
371 kr/mån inkl. Värme, Vatten, El,,Bredband Parkering Städning lakan och handdukar
Våning
2
Byggnadsår
2005
Förråd
Skidförråd
TV/Internet
Bredband
 
Förening
BRF Åre Sjö 1
Org.nr
7696110753
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
B3B
Pantsatt
Ja
 

Intresseanmälan

Åre strand 3B3 v.39


Jag har tagit del av integritetspolicyn