+ 55 boende med utsikt

+ 55 boende med utsikt

 • Jarlaberg
 • Fyrspannsvägen 74
 • 2 rum och kök
 • 71.5 Kvm
2.295.000 KR

Ring för visning

Jarlaberg

+ 55 boende med utsikt

 • Fyrspannsvägen 74
 • 2 rum och kök
 • 71.5 Kvm

Varmt välkomna till denna otroligt ljusa och härliga tvåa till salu i populära Brf Minken. Lägenheten är optimalt planerad och ligger med härlig utsikt mot Saltsjön och balkongen har gott om sol. Här bor du som är fyllda 55+ år. Här ges chansen att sätta sin egen prägel.

 • Avgift 5391 kr/mån
 • Pris 2.295.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna otroligt ljusa och härliga tvåa till salu i populära Brf Minken. Lägenheten är otimalt planerad och ligger med härlig utsikt mot Saltsjön och balkongen har gott om sol. Här bor du som är fyllda 55+ år. Här ges chansen att sätta sin egen prägel på sitt framtida drömboende. Stort vardagsrum och och kök. Badrum med badkar. Rymligt sovrum och stor inglasad balkong. Inre reparationsfond om 21 237 kr ingår.

  Varmförråd i källaren tillhör. Föreningen har ett nyinrett gym och det finns även gästrum och tvättstugor. Föreningen har många aktiviteter för den som önskar det. Det finns en gemensam innergård som är grön och fin med flera sittgrupper. För den som vill odla finns det möjlighet att ha sin egen odlingslåda. Gemensamma utrymmen finns med bastu, festlokalen Träffen, bibliotek, samlingsrum, vävstuga och snickarbod. Det finns flera tvättstugor i de olika portarna. En frisör hyr lokal i föreningen. Det finns både tennisbana och fotbollsplan i området. Jarlaberg gränsar till naturreservatet Nyckelviken så det finns goda möjligheter till rekreation. I Nyckelviken finns 4H-gård, utegym och hundrastgård. Nyckelvikens herrgård med café har öppet sommartid. Bussen till Slussen tar knappt en kvart och från hamnen i Nacka Strand kan man ta SL-båt (linje 80) till stan, Lidingö eller Vaxholm. Nacka Strand har en levande miljö med flera restauranger och caféer, minigolf, gym och paddelbanor. Närmaste köpcenter är Nacka Forum och ICA-Maxi ligger nära. Det har tidigare funnits en livsmedelsbutik i Jarlaberg och det kommer en ny i ett kommande nybygge. Det finns möjlighet att gå eller cykla in till stan längs med vattnet antingen via Svindersvik eller över Kvarnholmen.

  Gym och ICA Maxi ligger på gångavstånd. Tennisbana, fotbollsplan och stor lekplats finns också i närheten. Bra kommunikationer tar er snabbt och smidigt till stan på ca 12 minuter!

  Hall med plastmatta och ljus tapet. Här finns gott om plats att hänga av sig ytterkläder och generösa ytor att installera en hel garderobvägg med skjutdörrar.

  Rofyllt sovrum med flera garderober. Plats för dubbelsäng samt annat önskat möblemang.

  Badrummet har plastmatta på golv och väggar. Här finns handfat, wc, badkar med dusch och handduksvärmare.

  Ljust kök med gott om arbetsytor via rostfri diskbänk samt laminatskiva. Stänkskydd i vitt kakel. Här finns kyl/frys, mikro, spis och fläkt. Plats finns för fullstor diskmaskin. Stor och ljus matplats vid fönstret. Utgång till stor och inglasad balkong mot föreningens innergård. Här kan man njuta av sol under större delen av dagen.

  Rymligt vardagsrum med parkettgolv. Gott om plats för stor soffgrupp samt matgrupp vid fönstret. Här kan man njuta av den fantastiska utsikten mot Lidingö och Saltsjön.

  Lägenheten säljs med en friskrivningsklausul.

  Jarlaberg är ett lugnt och skönt område med närhet till allt och med bilfria innegårdar. Nyckelvikens sköna natur ligger inte långt bort, här varieras aktivitet efter säsong. Man kan bl. a bada, promenera, fika och motionera i naturreservatet. Gångavstånd till Forum Nacka som erbjuder utmärkt shoppning, restauranger och all annan service. Nacka Strand promenerar man till på några minuter och kanske tar man båten in till stan. Eller varför inte njuta nere på Restaurang J, när solen skiner skönt!

  Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Förening

  HSBs Brf Minken bildades 1986 och är belägen på Fyrspannsvägen 50-74. I föreningen finns 110 bostadsrättslägenheter, 6 förrådslokaler, 2 lokaler/hyresrätt samt 7 Parkeringsplatser. Föreningen är delaktig i Jarlabergs samfällighetsförening.

  Det som gör föreningen unik i Jarlaberg är att det är en förening för 55+ boende. Detta innebär bl.a. att föreningen vill stimulera till gemenskap och goda grannkontakter i social samvaro och att även kunna skapa trygghet i boendet genom att utveckla verksamheter som för de boende bedöms erforderliga. För att beviljas medlemskap i bostadsrättsföreningen krävs det att en i hushållet fyllt 55 år, eller kommer fylla 55 samma år.

  Urval av gjorda renoveringar: 2014 Installation av bergvärme. 2016 Renovering av tak, byte av takfönster, tilläggsisolering av vindar 2017 Utbyte av hissar i vissa portar, utbyte av fönster i trapphuset på översta våningsplanen, utbyte av balkongdörrar på översta våningsplanen 2019 ventilation i träffen och korridorer 2018-2020 Modernisering av hissar 2020 Renovering av spaljé på loftgångar, nytt tak på pergola.

  Under 2022 kommer det tillskapas tre laddplatser för elbil, uthyrning till i första hand boende i Minken + en gästparkering för el fordon med laddning. Under Januari planeras skalskyddet bytas på samtliga portar och då installeras även automatiska dörröppnare på alla portar.

  Överlåtelseavgift 2,5% av basbeloppet debiteras. Pantsättningsavgift 1% av basbeloppet debiteras pantsättaren per pant. För att beviljas medlemskap i föreningen krävs det att man går med i HSB Stockholm ekonomiska förening med en andel á 500 kr och en årsavgift på 300 kronor.

  Det finns ett antal garagehus som Samfälligheten äger och hyr ut till föreningarna i Jarlaberg. För att få plats i garaget måste du bo i Jarlaberg. Cirkapriser: Motorvärmare INNE - 456 kr Ej motorvärmare INNE - 381 kr Ej motorvärmare UTE - 288 kr Motorvärmare UTE - 356 kr Bur - 556 kr MC - 88 kr Cemi handlägger parkeringsplatserna. Kö förekommer för närvarande. Telefonnummer 0774-400990. Det finns även besöksparkering mot betalning. På Innergården finns det tre markerade platser för tillfällig parkering för av- och pålastning (max 15 minuter).

  I entréplanet eller i källaren i anslutning till alla portar, förutom port 58, finns en tvättstuga som kan användas av de boende. Gemensamma lokaler för medlemmarna finns i Träffen bestående av festlokal, bibliotek, motionsrum och bastu. Det finns även vävkammare, hobbyrum, biljardrum och fyra gästrum. Sopnedkast finns på varje våningsplan och är anslutna till Jarlabergs centrala sopsug Grovsoprum finns vid Fyrspannsvägens vändplan. I anslutning till vissa portar finns det ett cykelrum samt utanför vissa portar även ett antal cykelställ.

  Grundutbudet utgörs av Com Hem Medium 8 favoriter som ingår i avgiften. Lägenheterna är förberedda för bredband med fiberanslutning via valfri leverantör. Kabel-tv och fiberanslutning har olika uttag i lägenheten.

  Naturskönt och trivsamt område med närhet till både stad och skärgård. Nyckelvikens grönområde ligger inom promenadavstånd och Slussen nås med buss på ca 15 minuter, Nära till buss. I området finns viss service. Det går också att åka båt till stan och skärgården från hamnen i Nacka Strand där det även finns restauranger. Skola/dagis, gym i området. Forum Nacka med ett fantastiskt utbud med affärer, restauranger och service samt Ica Maxi finns inom promenadavstånd med gångbro över Värmdöleden. För mer information se: http://www.jarlaberg.se/

Fakta

Adress
Fyrspannsvägen 74, 13148 Nacka
Område
Jarlaberg
Rum
2 rum och kök
Boarea
71.5 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.295.000 kr
Avgift
5391 kr/mån inkl. Värme, Värme, Kabel-TV, Bredband
Våning
1
Byggnadsår
1989
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
HSB Brf Minken
Org.nr
716419-6557
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 105 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
1-4-4
Lägenhetsnr LMV
1104
Andelstal, förening
0.89485 %
Andelstal, ägande
0.89 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Fyrspannsvägen 74


Jag har tagit del av integritetspolicyn