50+ med magisk sjövy, balkong och uteplats

50+ med magisk sjövy, balkong och uteplats

 • Norra Hammarbyhamnen
 • Tegelviksgatan 87
 • 2 rum och kök
 • 70 Kvm
5.995.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Norra Hammarbyhamnen

50+ med magisk sjövy, balkong och uteplats

 • Tegelviksgatan 87
 • 2 rum och kök
 • 70 Kvm

50+ med panoramavy över vattnet ligger denna rymliga och välplanerade tvåa med både balkong och stor uteplats. Fritt och insynsskyddat läge med fint ljusinsläpp. Välskött fastighet och solid förening med bekvämt avstånd till härliga promenadstråk och stadens puls. Missa inte denna pärl

 • Avgift 6042 kr/mån
 • Pris 5.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Äntligen ges möjlighet att förvärva denna magiska och ljusa 50+ (måste ha fyllt 50-år innan inflytt) lägenhet med både balkong och uteplats mot det glittrande vattnet och fri sikt mot Hammarbybacken, där du kan njuta av årstiderna utanför fönstret Här bor du på första parkett med panoramavy över sjö och båtliv.
  Välplanerad och trevlig lägenhet med en fantastisk social sällskapsyta som gjord för mingel och fest med vänner och familj. Lägenheten ligger i välskött förening med tillgång till föreningens prunkande gård med uteplatser samt vackra planteringar. Här finns garage, övernattningslägenhet/gemensamhetslokal och bastu. Attraktiva kvarter nära kommunikationer, strövområden och allmän service. Här bor ni lugnt och vackert ett stenkast från stadens puls. Detta är ett boende ni inte vill missa - varmt välkomna på visning.

  HALL | Välkommen in i den rymliga hallen, här finns det gott om plats för avhängning. I hallen har du plats för praktiska förvaringslösningar eller arbetsplats. Lägenheten har en säkerhetsdörr.
  I samtliga rum ligger det trägolv och väggarna är ljust målade.

  SÄLLSKAPSRUM | Hjärtat i bostaden, här finns plats för alla nära och kära. Detta är ett magiskt rum som måste upplevas med vardagsrum och kök i öppen planlösning där du samlar hela tjocka släkten eller vänner för mingel eller middag. Ljuset flödar genom alla fönster med vattnet som glittrar utanför. Här upplever du skärgård och båtliv och har vy ända bort till Hammarbybacken. Från denna fantastiska sällskapsyta har du både balkong och uteplats.

  KÖKSDEL | Praktiskt vitt arbetskök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av spishäll och ugn, kyl&frys samt fläkt och diskmaskin. Här finns plats för ett stort matsalsbord som rymmer hela familjen på härliga söndagsmiddagar.

  UTEPLATS |  Från köksdelen när du ut till den härliga uteplatsen som ligger inbäddad i lummig grönska med vacker sjövy mot Hammarbysjö. På uteplatsen får du plats med en större matmöbel eller loungegrupp och din egna örtagård och blomsterplanteringar. Här kan du njuta av frukosten och den vackra omgivningen.

  VARDAGSRUMSDEL | Rummet bjuder på härligt ljusflöde tack vare många och stora fönster. Vardagsrumsdelen är väl tilltaget och här finns gott om plats för soffgrupp, fåtölj och tv-möbel.

  BALKONG | Från vardagsrumsdelen när du den härliga balkongen med panorama vy över vattnet och båtlivet. här har du plats för sittgrupp och planteringar.

  SOVRUM | Rogivande och stort rum som vetter mot lummig grönska här finns plats för dubbelsäng, sängbord men även plats för ett litet skrivbord och förvaring i fyra garderober.

  BADRUM | Stort, funktionellt och fräscht badrum med vitkaklade väggar med en blå accentfärg och ljusgrått klinker på golvet. Här finns dusch, handduksvärmare, WC och handfat. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med en praktisk vikbänk och förvaringsskåp ovan.

  Här bor ni i ett attraktivt område med väl omhändertagen fashastighet med bekvämt avstånd till fina promenadstråk, mysiga caféer som Kajsas på kajen och en uppsjö trevliga restauranger. Bussarna går med ändhållplats intill föreningen och du är mitt på Södermalm på bara några minuter med cykel eller avkopplade promenad.Från kajplatsen tar du dig med färjan till såväl Sjöstan, Djurgårn' samt Nybrokajen.
  I närområdet finns vårdcentral, tandläkare, BVC och i området finner du flertalet förskolor samt skolor.

  Välkommen till denna underbara bostad, ditt framtida hem!

   

 • Förening

  Brf Sjöjungfrun1 bildades 1997 och är en äkta bostadsrättsförening som ligger vid kajkanten på södermalmssidan av Hammarby sjö
  Föreningen är en seniorförening vilket innebär att åtminstone en av medlemmarna ska ha fyllt 50 år vid inflyttningen. Lägenheterna är anpassade för äldre personer, utan trösklar, stora badrum mm, men i övrigt finns ingen service till medlemmarna.

  Föreningen består av 56 lägenheter längs med Tegelviksgatan 81 – 87.
  Föreningen innehar tomträtt, dvs äger inte tomten som fastigheten står på.

  LOKALER
  Föreningen hyr ut lokaler för mobiltelefoni på vinden samt restaurangen Bryggans Kök & Bar som är belägen i gatuplanet vid porten Tgv 85.

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  -Tvättstuga med torktumlare och torkskåp och en grovtvättstuga med stor tvättmaskin och torkskåp finns.
  -Förråd/ vindsförråd till alla lägenheter
  -Cykelrum vid varje port.
  -Gemensamhetslokal Kajutan inkl pentry ( även användning som övernattningsrum)
  -Bastu

  TV / INTERNET
  Kabel-TV finns i fastigheten. Leverantör är Comhem I lägenheten finns även bredband via koaxnätet 100/10 Mbit/s. Föreningen står för driftskostnaden. Det innebär att det ingår i avgiften.

  PARKERING
  Föreningen innehar 12 st garageplatser med månadsavgiften 1 550kr/mån. För närvarande är det (lång) kö.

  MEDLEMSKAP
  Föreningen är till för fysiska personer, med en undre åldersgräns på 50 år. 

  RENOVERINGAR / UNDERHÅLL
  -Samtliga horisontella avloppsstammar spolades 2018-2019. 
  -Tvättmaskinerna i 85:an byttes 2016.
  -Socklar på fasaden har målats
  -Fönsterlister/karmar i fönstren byttes ut 2016-2017
  -Balkonger rengjordes 2018.
  -Fjärrvärmecentralen är utbytt dec 2015.

  Underhållsplan finns för fastigheten.
  Övriga åtgärder som ska genomföras i fastigheten eller som diskuteras: uppfräschning av fasad, målningsunderhåll.

   

   

   

   

   

Fakta

Adress
Tegelviksgatan 87, 116 47 Stockholm
Område
Norra Hammarbyhamnen
Rum
2 rum och kök
Boarea
70 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
5.995.000 kr
Avgift
6042 kr/mån inkl. Värme, Vatten, El, Kabel-TV, Bredband
Våning
1
Byggnadsår
1997
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Com hem
 
Förening
Brf Sjöjungfrun 1
Org.nr
769600-5532
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - F - 166 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
121
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
1.67294 %
Andelstal, ägande
1.66280 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
369 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
569 kr/mån

Intresseanmälan

Tegelviksgatan 87


Jag har tagit del av integritetspolicyn