5 SOVRUM OCH MAGISK SJÖUTSIKT

5 SOVRUM OCH MAGISK SJÖUTSIKT

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 25 vån 4
 • 113 Kvm
6.975.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 13 Juni 15:30

Budgivning pågår

Nacka strand

5 SOVRUM OCH MAGISK SJÖUTSIKT

 • Augustendalsvägen 25 vån 4
 • 113 Kvm

Med möjlighet till 5 sovrum och magisk sjöutsikt är detta den perfekta lägenheten för den stora familjen i populära Nacka strand. Här bor man på kajen med en magisk utsikt över Stockholms inlopp med pulserande liv och med vardagslyxen att ta båten till jobbet.

 • Avgift 5624 kr/mån
 • Pris 6.975.000 KR
 • Visas
  2021-06-13 15:30Söndag Vänligen ring för tidsbokning.
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en fascinerande  lägenhet som skapats till en hemtrevlig bostad för den stora familjen. Väggar som målats i varma färger skapar fin harmoni med den magiska utsikten över himmel och hav. Nuvarande familj har anpassat lägenheten och skapat 5 mindre sovrum och med 2 badrum och stort vardagsrum finns här plats för många. Givetvis går det enkelt att återställa om man önskar då lägenheten i grundutförande är en 2:a och har en bostadsyta om 113 kvm som fördelas på 43.2 kvm boarea och 69.3 kvm biarea pga gällande mätregler. 

  Lägenheten har en härlig rymd med takhöjd 2,70 och stora fönster som släpper in solljuset som speglar sig i havet, Nymålade väggar i harmonisk färg och ekparkettgolv i samtliga rum. Köket från Ballingslöv har vita släta köksskåp med moderna vitvaror från Siemens. Två badrum med stora, vita kakelplattor och grått klinkergolv med komfortvärme och utöver stor duschhörna med takdusch, handfat med kommod, infälld spegel med belysning samt wc är badrummet även utrustad med tvättmaskin och torktumlare.
  Stor balkong med fritt frontläge mot hamn och inloppet! Gott om plats för såväl matbord som vilstolar! Ett extra vardagsrum om sommaren med svårslagen utsikt mot hamn och båtliv och där dagarna avslutas med stans vackraste solnedgångar!

  Lägenheten disponerar ett källarförråd.

  GARAGEPLATS finns  i huset som nås med hiss från våningsplanen. Totalt finns ca 236 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna för ca 800-1 200 kr/mån per parkeringsplats (ca 1 500 kr/mån + elförbrukning för elbilplats).

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter och lokaler föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79 som under åren 2016 - 2019 byggts om från kontorsfastighet till flerbostadshus.

  Föreningen har totalt 268 lägenheter - samtliga bostadsrätter - samt två hyreslokaler där nyligen en livsmedelsaffär öppnat. Garage med ca 236 garageplatser. Belåningsgrad ca 13 200 kr/kvm och årsavgift ca 650 kr/kvm. 
  Föreningen tillämpar individuell avläsning för varmvatten och har ett gemensamt avtal för el, TV och bredband.
  Varje lägenhet har tillgång till ett förråd och i entréplan finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd.  

  För mer information se www.theview.se

   

 • Övrigt

  NACKA STRAND med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. och på kajen har nu skapats ett flertal populära restauranger och en modern paddelbana.
  Via den nya Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m,
  I Nacka strand flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik och på kajen sjuder det av liv på strandpromenaden med Paddelbanor, minigolf och trevliga restauranger med direkt sjökontakt. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med framförallt båt till Djurgården, Lidingö och City men givetvis finns även buss både till Slussen och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 25 vån 4, 131 52 Nacka strand
Område
Nacka strand
Boarea
113 Kvm (Ekonomisk plan)

Total lägenhetsyta 113 kvm fördelas på 43.2 kvm boarea och 69.3 kvm biarea pga gällande mätregler.

Pris
6.975.000 kr
Avgift
5624 kr/mån inkl. Värme, kallvatten, samt BR-tillägg
Våning
4 tr
Byggnadsår
1995, 2017-19 (Konvertering till bostadsfastighet)
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
BRF The View
Org.nr
769630-9702
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - D - 93 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
5-0805.
Lägenhetsnr LMV
0805
Andelstal, förening
0.469 %
Pantsättningsavgift
1188 kr
Överlåtelseavgift
476 kr
 
Driftkostnader
El
283 kr/mån
Vatten/Avlopp
167 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Övrigt
240 kr/mån
Totalt
840 kr/mån
Kommentar
Övrigt avser bredband och grundutbud TV. Observera att driftkostnaden varierar beroende på avtal och förbrukning

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 25 vån 4


Jag har tagit del av integritetspolicyn