hörnläge med magisk utsikt

 • Kvarnholmen
 • Kvarnholmsvägen 80, 5 tr
 • 2 rum och kök
 • 49 Kvm

Ring för visning

Kvarnholmen

hörnläge med magisk utsikt

 • Kvarnholmsvägen 80, 5 tr
 • 2 rum och kök
 • 49 Kvm

Varmt välkomna till denna optimalt planerade lägenhet med stor södervänd balkong där man kan njuta av solen hela dagen samt en magisk utsikt mot Södermalm och Slussen. Gott om förvaring samt rymligt sovrum. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd.

 • Avgift 2467 kr/mån
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna optimalt planerade lägenhet med stor södervänd balkong där man kan njuta av solen hela dagen samt en magisk utsikt mot Södermalm och Slussen. Gott om förvaring samt rymligt sovrum. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd.

  Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning och förvaring bakom inbyggda Elfa garderober med skjutdörrar i vitt. Vitmålade väggar och 1-stavsparkett är genomgående i hela lägenheten.

  Härligt kök som öppnar sig mot vardagsrummet och har vita luckor och mörk bänkskiva samt vitt kakel ovanför. Alla vitvaror är inbyggda eller i rostfritt och är från Siemens. Här finns häll, ugn, mikro, kyl/frys samt infälld diskmaskin.

  Vardagsrummet ligger med hörnläge mot havet, Södermalm och Slussen och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Härifrån nås den rymliga balkongen om 15 kvm som erbjuder sol hela dagen och en otrolig utsikt. Plats för matgrupp, grill och soffgrupp. Balkongen går att glasa in.

  Vackert badrum i stilren design med ljust kaklade väggar och klinker på golvet. Dusch med dubbla duschväggar i klart glas med svängdörrsfunktion för större yta. Handfat med kommod i vitt från Svedbergs samt spegelskåp över. Wc och handdukstork. Kombimaskin med bänkskiva ovanför samt väggskåp. Infällda spotlights i taket.

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och fönster mot havet. Skjutgarderob med gott om förvaring.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger nere på kajen). I april öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en tandläkare, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi och i samma förening finns populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien. Längre ner på Kvarnholmsvägen finns en nyöppnad italienare som heter Deli Molinari och har bästa solläget och utsikten på Kvarnholmen.

  Det finns även två gym – stc – med generösa öppettider. Det finns även ett yogaställe som heter Updogbodies

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Föreningen består av 94 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Fem lokaler upplåts med hyresrätt. Föreningen äger marken.

  I föreningen finns 62 garageplatser i gemensamhetsanläggning. 52 st är garageplatser som kan hyras till en kostnad för 1 400 kr/mån, 6 st är dubbelplatser som kan hyras till en kostnad för 1 000 kr/plats och mån, 4 st är mc-platser och kan hyras till en kostnad för 350 kr/mån.

  Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd i garaget. Föreningen har en gemensam gård med mötesplatser, lekplats och grönytor. Det finns även en fotbollsplan som sköts av Nacka kommun. Gården är en gemensamhetsanläggning som delas mellan Spisbrödsfabriken och Bageriet.

  Triple-play från Telia innebär att de boende har tillgång till internet, kabel-tv (grundutbud) och ip-telefoni (fasta avgiften) för en kostnad om 220 kr per månad.

  Till lägenheten hör ett förråd belägen på bottenplanet med hiss direkt ner

Fakta

Adress
Kvarnholmsvägen 80, 5 tr, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
2 rum och kök
Boarea
49 Kvm (Föreningens information)
Avgift
2467 kr/mån inkl. värme & kallvatten
Våning
5 av 7
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
 
Förening
Brf Spisbrödsfabriken
Org.nr
769628-4590
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 64 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
11604
Lägenhetsnr LMV
1604
Andelstal, förening
0.9274 %
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
400 kr/mån

Intresseanmälan


Jag har tagit del av integritetspolicyn