Nybyggt sjöställe

 • Kolvik
 • Kolviksvägen 13
 • 10 rum och kök
 • 295 Kvm
24.500.000 KR

Ring för visning

Kolvik

Nybyggt sjöställe

 • Kolviksvägen 13
 • 10 rum och kök
 • 295 Kvm

I lugn vik med utsikt ut mot skärgården, ligger denna relativt nybyggda villa på sjötomt med fri utsikt och otrolig solnedgång, cirka 20 minuters båtresa till Vaxholm och smidiga kommunikationer till Stockholm. Liten sandstrand, gästhus samt brygga.

 • Pris 24.500.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  PLANLÖSNING ENTRÉPLAN

  HALL Med avhängningsmöjlighet samt spatiös känsla med högt i tak och öppet till nock. I anslutning finns en gäst wc med vägghängd wc, handfat, spegel och skåp. I en förlängning av hallen finns en mysig inbyggd öppen spis samt ytterligare avhängning.

  VARDAGSRUM Härligt vardagsrum med sjökontakt och flertal fönster. Plats för soffgrupp och tv-möbel. Utgång till inglasat uterum med utsikt över brygga och kaj.

  KÖK Fina pardörrar öppnar upp till det platsbyggda köket från Ballingslöv som b.la. innehåller barlösning, stenskiva, ismaskin, gasspis samt inbyggda och integrerade vitvaror. Utgång till uteplats och pool. Sjöutsikt. I köket finns även en extra stor kyl perfekt vid större middagssällskap.

  SOVRUM 1 / DRESSING ROOM Med parkettgolv och plats för säng och skrivbord. Används idag som dressing room. Utgång till uteplats. I anslutning finns en separat klädkammare med inredning.

  BADRUM MED DUSCH Dubbla handfat, spegel, skåp samt dubbla dörrar ut till trädäck. Vägghängd wc, två duschar, handdukstork, spotlights samt tvättnedkast.

  PLANLÖSNING ÖVRE PLAN

  HALL Trappa leder upp till övre plan med liten hall med balustrad. Härlig rymd med öppet till nock och tre fönster. Inbyggda bokhyllor. I en förlängning av hallen finns ytterligare inbyggd förvaring.

  SOVRUM 2 / VARDAGSRUM Med skjutdörrar, parkettgolv utan tröskel, plats för dubbelsäng, nattduksbord, stolar och hyllor. Fem stycken fönster, sjöutsikt.

  TV-RUM Med plats för tv, soffgrupp samt utgång till balkong.

  BADRUM Med dusch, badkar, bastu, wc, handfat, spegel samt skåp. Utgång till balkong.

  SOVRUM 3 / KONTOR Med plats för säng och skrivbord. Idag disponeras detta rum som kontor. Sjöutsikt samt utgång till balkong.

  SOVRUM 4 Hörnrum med magisk sjöutsikt. Utgång till balkong. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och tv-bänk.

  SOVRUM 5 Ljust hörnrum med utgång till balkong. Plats för dubbelsäng & nattduksbord. I anslutning finns liten klädkammare med inredning.

  SOVRUM 6 Hörnrum med plats för säng och nattduksbord. Utgång till balkong.

  PLANLÖSNING KÄLLARPLAN

  GARAGE Med plats för totalt tre bilar. El-port samt separat entrédörr. Golvvärme. Wc med toalett och handfat. Ett stort glasparti in till hallen möjliggör showroom.

  FÖRVARINGSUTRYMME För poolfilter och övrig förvaring. Gott om plats.

  TVÄTTSTUGA Ho, klinker, kakel, skåp, tvättmaskin, torktumlare samt tvättnedkast.

  TEKNIKRUM Här står apparatur från bergvärmeanläggningen samt för den mekaniska till- och frånluften (FTX). Det finns även ytterligare förvaring.

  ÖVRIGA UTRYMMEN Under trappan finns ytterligare förvaring samt bredvid trappan finns ett utrymme som kan användas som vinkällare.

  GÄSTHUS

  HALL Välkomnande entréhall med av hängnings möjlighet. I anslutning finns en kaklad gäst wc med kakel, klinker, handfat, wc, dusch, spegel och skåp. Golvvärme.

  SOVRUM 1 Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Golvvärme.

  KÖK & VARDAGSRUM I en öppen planlösning följer det platsbyggda köket med barlösning och med full maskinell utrustning i öppen planlösning med vardagsrummet. Golvvärme.

  SOVRUM 2 / LOFT Från vardagsrummet leder trappa upp till det smarta loftet med snedtak. Här finns plats för dubbelsäng samt förvaring.

  SOUTTERÄNGPLAN MUSIKRUM I gästhusets nedre del finns ett musikrum med egen entré. Inrett rum med parkettgolv. Här finns även enklare kokvrå med vatten.

  FÖRRÅD Bredvid musikrummet med separat entré finns varmbonat förråd / verkstad.

  ÖVRIGT Huset har ett flertal påkostade lösningar som b.la nätverksuttag i samtliga rum, mycket inbyggd förvaring, god takhöjd, nisch för inbyggd tv i vardagsrum, betongpool samt genomgående parkettgolv eller gotländsk kalksten i samtliga rum förutom i källarplan. Vattenburen golvvärme i samtliga tre plan i huvudbyggnaden och i samtliga två plan i gästhuset. Bergvärmen värmer även upp poolen.

   

    

 • Övrigt

  ALLMÄNT
  Hemmesta är ett attraktivt och barnvänligt villaområde beläget mitt på Värmdö. Här bor du i natur och skärgårdsmiljö och med närhet till Stockholm. I området finns bad- och båtplats, lekpark samt tennisbana. På kort avstånd finns köpcentrum, förskola, restauranger m.m. Populära Grisslinge havsbad med härlig sandstrand och välrenommerad restaurang med restaurang samt Systrarna Delselius charmiga bageri och konditori, ligger bara några minuters avstånd från Hemmesta. 
  För den hästintresserade finns ett antal stall i närheten liksom det finns banor för den golfintresserade - Närmaste golfklubb är den anrika och välbesökta klubben Wermdö Golf & Country Club.

  För dig med båt är möjligheterna oändliga. Inom kort avstånd finns b.la. Mörtnäsviken, Västerviken och Grisslingefjärden.

  NÄRSERVICE
  I området finns flera förskolor så som Snickarbarnens och Solbackens förskola. Den närmaste skolan är Ösbyskolan med årskurs F-9. Andra skolor i närheten är Viks skola (F-6) och Hemmestaskolan (F-9).

  Här finns även flera centrum med stort, varierat och kompletterande utbud. Närmast finns Värmdö Köpcentrum med affärer som ICA Maxi, Willys, Apotek och Systembolag samt SATS. Några kilometer närmare Slussen finns Värmdö marknad med Coop, Jysk, Europa Möbler, Biltema, Plantagen och mycket mer. I Gustavsbergs Centrum och i Hamnen finns ytterligare service och utbud, b.la. äventyrsbad med gym, vårdcentral och banker.

  KOMMUNIKATION
  Mycket goda kommunikationer. Med direktbuss tar du dig snabbt och enkelt till Slussen på ca 20 minuter. Vid bushållplatsen passerar nästan alla Värmdöbussar så under rusningstrafik går bussarna var 5 minut. Det går även en direktbuss till Cityterminalen under rusningstrafiken, buss 480 C.

Budhistorik

 • 4 Februari     Budgivare 1    28 500 000 kr

 • 4 Februari     Budgivare 2    27 500 000 kr

 • 4 Februari     Budgivare 1    26 250 000 kr

 • 4 Februari     Budgivare 2    26 000 000 kr

 • 3 Februari     Budgivare 1    25 500 000 kr

 • 31 Januari     Budgivare 1    25 000 000 kr

Fakta

Adress
Kolviksvägen 13, 13933 Värmdö
Område
Kolvik
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2016
Rum
10 rum och kök
Vatten
1214 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea
5691 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
295 Kvm (uppmätning)
Biarea
88 Kvm (uppmätning)
 
Uppvärmning
Bergvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Stomme
Trä, ecablock
Bjälklag
Betong, trä
Grundläggning
Betongplatta
Fönster
3-glas
Ventilation
FTX, Mekanisk till- och frånluft
TV/Internet
Fiber
Energideklaration
Utförd
 
Fastighetsbeteckning:
HEMMESTA 12:2
Pantbrev
8st om totalt 14000000 kr
Taxeringsvärde totalt
6965000 kr
Taxeringsvärde fastighet
165000 kr
Taxeringsvärde tomt
6800000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Skattesats
31.26%
Värdeår
1929
Servitut
D201800509201:1 - 1: Avtalsservitut va-ledningar,elledning,bredband
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ HEMMESTA GA:3
Servitut
01-VÄM-1998 - 1: Officialservitut väg (1956-04-05)
Servitut
01-VÄM-1998 - 2: Officialservitut bryggplats och väg (1956-04-05)
Servitut
0120-93/48 - 1: Ledningsratt tele (1993-08-16)
Servitut
9: Avtalsservitut (2018-10-16)
 
Driftkostnader
El
50000 kr/år
Vatten/Avlopp
9000 kr/år
Samfällighet
6000 kr/år
Renhållning
3000 kr/år
Totalt
68000 kr/år
Kommentar
I el ingår uppvärmning samt hushållsel

Intresseanmälan


Jag har tagit del av integritetspolicyn