Fastighetsmäklarna

Åre

Välkommen till Åre som är en fantastisk plats att leva och tillbringa sin semester i. Här finns något för alla. Naturområden för äventyrare, charmiga Åre By som erbjuder flertal mysiga och trevliga restauranger för familjer och par, härliga skidbackar och längdspår för både stora och små.

Så för oss känns det självklart att hjälpa dig att hitta din drömbostad här i Åre. Genom att anlita oss som din personliga köpmäklare får du tillgång till all vår kunskap om Åre och alla olika typer av bostäder.

Allt börjar med att du berättar för oss vad du söker så bevakar vi bostadsmarknaden åt dig. Vi hjälper dig att hitta rätt område och går på visningar i de bostäder som du tycker är intressanta. Vi hjälper dig att bedöma bostadsrättsföreningar och ger dig råd inför budgivning och köp. Vi har goda kontakter med lokala banker, flyttfirmor, städbolag mm. och tillsammans gör vi allt för att du ska känna trygghet, ända fram till inflyttning. Så låt oss hjälpa dig hitta rätt när du vill köpa eller sälja en bostad. Vi finns på plats både i Stockholm och i Åre så du kan alltid träffa någon av oss personligen och få alla den hjälp du behöver inför ditt framtida bostadsköp. Vi ser fram emot ert samtal!

KONTAKTA OSS

Björnen Bel Air 7A
0647-202 42
[email protected]