• Ring för
  • visning

Marinstaden Marinstadsvägen 7 3rok 89 Kvm


magisk utsikt med dubbla terrasser


5.900.000 kr

GENOMGÅENDE 3:A - DUBBLA TERRASSER - BÅTPLATS - GARAGEPLATS - HAVSUTSIKT Högklassig trea med en helt fri utsikt mot Svindersvikens glittrande vatten. Lägenheten ligger ett stenkast från vattnet och erbjuder två stora terrasser/balkonger med fri sjöutsikt. Lägenheten erbjuder högsta boendestandard med stilrena design- och materialval. Stora skjutdörrar i glas från vardagsrummet ut mot terrassen. Här bor du halvvägs mellan stadspuls och skärgårdslugn. Bra förbindelser till stan gör att du snabbt och bekvämt tar dig till city. Kort resa med buss till Slussen och ännu närmre till Nacka Forum med både shopping och matbutik. På andra sidan vattnet, på kort avstånd, finner du expansiva Kvarnholmen. Föreningen erbjuder medlemmarna båtplatser och garage finns i huset. Dessutom finns gemensam takterrass, kallbadhus med bastu, pentry och vardagsrum samt pool.

  • DJI 0030

Beskrivning

Varmt välkomna till detta mycket unika boende. Här bor man i en arkitektdröm ritat av Thomas Sandell, precis vid vattnet. Via hela skjutdörrar i glas kan man njuta av panoramavy över Svindlersviken. Mitt emot byggs den framtida marinstaden på Kvarnholmen. Båtplats och garage erbjuds till samtliga i föreningen. 

Kolla gärna projektets hemsida via länken till höger.

Ring/maila mäklaren för en privat visning på plats!

Högklassig trea med en helt fri utsikt mot Svindersvikens glittrande vatten. Lägenheten ligger ett stenkast från vattnet och erbjuder två stoar terrasser/balkonger med fri sjöutsikt. Lägenheten erbjuder högsta boendestandard med stilrena design- och materialval. Social planlösning med öppen planering mellan kök och vardagsrum. Stora skjutdörrar i glas från vardagsrummet ut mot terrassen. Vacker enstavsparkett i varmgrått i hela lägenheten. Lägenheten är ytterst välplanerad och erbjuder en generös sällskapsyta och två utmärkta sovrum. I hela lägenheten finner du golvvärme. Detta är en drömlägenhet för både paret och familjen. Här bor du halvvägs mellan stadspuls och skärgårdslugn. Bra förbindelser till stan gör att du snabbt och bekvämt tar dig till city. Kort resa med buss till Slussen och ännu närmre till Nacka Forum med både shopping och matbutik. På andra sidan vattnet, på kort avstånd, finner du expansiva Kvarnholmen. Här växer det så det knakar och här finner du redan trevliga cafeér och resturanger som snart blir fler. Härifrån kan du ta en SL-båt in till Nybrokajen, ett härligt sätt att pendla in till stan.

Föreningen erbjuder medlemmarna båtplatser och garage finns i huset.

Utöver en fantastisk lägenhet kommer föreningen dessutom erbjuda ett antal gemensamma utrymmen som kommer att sätta guldkant på tillvaron för medlemmarna. Gemensamma utrymmen inkluderar en stor terrass på taket, en brygga som leder ut till föreningens privata kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, pentry och ett vardagsrum/matrum. Från bastun nås en pool som hålls isfri året runt och en stor terrass. Dessutom finns kylrum lämpligt för exempelvis matleveranser dygnet runt, även då du inte är hemma samt stort cykelförråd.

KÖK | Kök från Vedum med överskåp och bänkskåp i två olika varmgrå toner. Arbetsytor och stänkskydd i Azul Valverde kalksten (samma som du även finner som fönsterbänkar). Full maskinell utrustning med moderna vitvaror från Siemens som inkluderar induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, integrerad diskmaskin, integrerad helkyl och helfrys, inbyggd micro samt fläkt från Franke. 

BADRUM | Högklassigt badrum med väggar och golv i grå granitkeramik. Specialtillverkad duschvägg med räfflat glas.Handfat med kommod. Vägghängd toalett från Duravit samt elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Fakta

Adress:
Marinstadsvägen 7
131 37 Nacka
Område:
Marinstaden
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
89 Kvm
Pris:
5.900.000 kr
Avgift:
4.865 kr inkl. Värme, Vatten
Våning
3
Byggnadsår:
2017
Lägenhetsnr:
3304
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Andelstal, ägande:
2.0959 %
Pantsatt:
Ja
Förening:
Brf Sjöhuset Marinstaden
Org.nr:
769631-3001
Upplåtelseform:
Bostadsrätt - Lägenhet

Driftkostnader

El:
300 kr/mån
Försäkring:
250 kr/mån
Summa:
550 kr/mån

Föreningen

Brf Sjöhuset Marinstaden består av 48 bostadsrätter. Byggnaden värms med bergvärme. I fastigheten finns 3 hissar. I husets entréplan finns garageplatser i två våningar för samtliga boende, förråd för uppemot 100 cyklar och ett kylrum lämpligt för exempelvis matleveranser dygnet runt, även då du inte är hemma.

På taket sträcker en stor gemensam terrass ut sig. Vid bryggorna direkt framför huset erbjuds de boende egna båtplatser. En separat brygga leder ut till föreningens privata nya kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, pentry och ett vardagsrum/matrum. Från bastun nås en pool som hålls isfri året runt och en stor terrass.

Lägenhetsförråd finns till samtliga lägenheter.

Tripple-play ingår i avgiften. Om man önskar snabbare bredband och fler kanaler får man teckna detta separat.

Ansvarig mäklare

Per Lindblad

Per Lindblad

Fastighetsmäklare
Mobiltelefon: 070-910 62 27

Skicka e-post

Intresseanmälan

Viktig köparinformation

1. ALLMÄNT
1.1 UPPGIFTER I OBJEKTSBESKRIVNINGEN
Uppgifterna i beskrivningen är grundade på information lämnad av säljaren och/eller föreningen. Uppgifter från säljaren och föreningen kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

1.2 PRIS
Prisnivån som anges bestäms av säljaren i samråd med mäklaren. Om flera bud finns kan budgivning förekomma och priset bli högre. Det råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

1.3 BUDGIVNING
Fastighetsmäklarna tillämpar öppen budgivning. Alla deltagare i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och information om de bud som de har lämnat lämnas till köparen och säljaren av bostaden. Säljaren har en fri prövningsrätt vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Utgångspris är den prisnivå säljaren önskar att budgivningen utgår från. Alla bud mottas av mäklaren och framförs till säljaren, även de som är lägre än utgångspriset. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Ett bostadsköp blir bindande först när både säljare och köpare har undertecknat köpeavtalet. Finns det flera säljare och/eller köpare, är avtalet bindande först då samtliga parter undertecknat köpeavtalet. Ett muntligt avtal om köp av en bostad är inte bindande avtal.

1.4 MÄKLARENS ROLL OCH AVTALSFÖRHÅLLANDE
Vid ett bostadsköp genom mäklare är det viktigt att du som köpare är införstådd med att mäklarens roll är att förmedla bostadsrätten mellan säljaren och dig. Det är med andra ord med säljaren du ingår ett avtal och som således blir din motpart i affären. Om du efter köpet upptäcker fel som du anser att säljaren ska svara för måste du inom skälig tid meddela säljaren detta genom en skriftlig reklamation. Gör du inte det förlorar du din rätt att göra säljaren ansvarig.

1.5 OMBYGGNATION AV BOSTADEN/FASTIGHETEN
Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och/eller ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten i en bostad är alltid en fråga för föreningens styrelse eller kommunen via bygglov/ bygganmälan att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. I de fall en alternativ planritning presenteras så är detta inte heller en garanti för att ombyggnationen är godkänd av föreningen eller att det tekniskt går att genomföra. Det är alltid köparens ansvar att säkerställa att föreningens/ kommunens tillstånd erhålles för önskade ombyggnationer samt säkerställa att ombyggnationen tekniskt går att genomföra.

2. VILKEN STANDARD KAN EN KÖPARE FÖRVÄNTA SIG ATT BOSTADEN HAR?
2.1 STANDARD DÅ INGET SÄRSKILT AVTALATS
En köpare kan inte förvänta sig mer än att en bostad har ”normal standard”. Alla delar av en bostad har en begränsad teknisk livslängd. Köparen måste alltså räkna med, att en bostad och dess anläggningar förändras och försämras på grund av ålder och bruk. Ju äldre bostaden är desto lägre standard kan köparen förvänta sig. En köpare kan förvänta sig, att olika delar av en bostad fungerar under dess normala tekniska livslängd.

Har bostaden delvis renoverats har köparen rätt att förvänta sig högre standard i de renoverade delarna jämfört med vad bostadens ålder i övrigt ger anledning till. Det går inte att entydigt beskriva ”normal standard” och vad som är normala åldersförändringar. Först när bostaden har betydligt lägre standard än vad köparen haft anledning att räkna med, är det ett fel i köprättslig mening.

2.2 STANDARD SOM FRAMGÅR AV AVTALET
Det som sägs om bostadens standard och som framgår av texten i köpeavtalet med bilagor har köparen rätt att förvänta sig stämmer. Även i de fall säljaren muntligt eller på annat sätt lämnat detaljerade uppgifter som köparen tagit intryck av rör det sig om fel om de uppgifterna inte är korrekta. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock ej som utfästelser.

3. FEL SOM KÖPAREN ANSVARAR FÖR
3.1 KÖPARENS UNDERSÖKNING AV BOSTADEN
Köparens undersökningsplikt av en bostad innebär, att köparen själv får stå för fel som upptäckts eller borde ha upptäckts i samband med köpet. Innebörden av undersökningsplikten, som är mycket långtgående, är att man i efterhand, när en feltvist har uppkommit, har att avgöra om felet kunnat upptäckas av en normalt begåvad och normalt bevandrad köpare, om denne hade gjort en tillräckligt noggrann undersökning. Om denne tillräckligt kunnige köpare inte skulle ha kunnat upptäcka felet (samt med hänsyn tagen till bostaden/ fastighetens ålder, standard och skick) så är det dolt. Då ansvarar säljaren för felet. Detta medför att en köpare, som inte har tillräckliga kunskaper, inte kan vara säker på att kunna fullgöra undersökningsplikten själv. Vid köp av en bostadsrätt/andel i bostadsförening så omfattar undersökningsplikten även att du som köpare ska undersöka föreningen. Du bör därför alltid ta kontakt med styrelsen för föreningen för att kontrollera uppgifter gällande kommande renoveringar, eventuella avgiftsförändringar, lediga p-platser m.m. Det är viktigt att du som köpare tar del av föreningens årsredovisning för att bilda dig en uppfattning om föreningens ekonomi. Föreningens ekonomi styr även månadsavgiften. Om en förening har stora lån eller om underhållet av fastigheten är eftersatt kan detta i framtiden påverka din månadsavgift om exempelvis ränteläget förändras. Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod (SS 21054:2009) kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. En köpare, som känner att han inte har tillräckliga kunskaper, bör anlita en egen besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar.

3.2 BESIKTNING GENOM BESIKTNINGSMAN
Undersökningsplikten vid bostadsköp är mycket långtgående för en köpare och ställer höga krav på köparen och det kan därför vara klokt att ta hjälp om man inte själv besitter dessa kunskaper eller har expertishjälp i bekantskapskretsen. Om säljaren redan har låtit göra en besiktning är det viktigt att ta reda på vad som ingått i en sådan besiktning och om det funnits några avgränsningar. Den besiktning som görs på uppdrag av köparen behöver normalt inte omfattar alla delar och installationer i bostaden.

4. FEL SOM SÄLJAREN ANSVARAR FÖR
Säljaren har inte ansvar för fel som är upptäckbara. Det vill säga sådana fel som har eller borde ha uppmärksammats vid köparens undersökning av bostaden. Säljaren ansvarar således bara för fel som är dolda. Ett fel anses som dolt om det inte gick att upptäcka vid en besiktning av bostaden och som dessutom måste avvika från vad man får förvänta sig med anledning av bostadens ålder och skick. Säljarens felansvar för en bostadsrätt/andel i bostadsförening upphör två år efter den avtalade tillträdesdagen. Säljarens felansvar för en fastighet upphör tio år efter den avtalade tillträdesdagen.

5. SIDOTJÄNSTER
Mäklaren har en skyldighet att redovisa för både köpare och säljare om denne har s.k. sidotjänster. Mäklarna på Fastighetsmäklarna har följande sidotjänster: Administrationsersättning från Hemnet p.g.a. säljarens annonsering på Hemnet:s marknadsplats. Ersättningen som Fastighetsmäklarna erhåller är 50% av annonskostnaden.