• Ring för
  • visning

Ursvik Ursviks allé 21, 4 tr 3rok 64 Kvm


HÖGST UPP I HUSET


3.090.000 kr

OBS ! 0 kr i avgift första året.Välkommen till denna genomgående och otroligt välplanerade 3 rok om 64 kvm belägen med ett ostört läge högst upp i huset med generös terrass i söderläge. Hiss rakt ner till garaget. Juridisk person OK.

  • UrsviksAlle21-24

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade och genomgående 3 rok om 64 kvm belägen högst upp i huset med fönster i två väderstreck vilket skapar ett fint ljusinsläpp i lägenheten.

Hall med avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Stilrent kök med vita släta luckor och bänkskiva i laminat. Gott om förvaring och förberett el till micro i väggskåp. Vardagsrum i delvis öppen planlösning mot kök. Lättmöblerat vardagsrum som både rymmer soffa och matplats. Två bra sovrum varav det större sovrummet har utgång till en härlig terrass i söderläge. Rymligt badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/ torktumlare, wc, dusch med vikbara duschväggar och handfat.

Genomgående vitmålade väggar och 3 -stavs parkett i hela lägenheten.

0 kr i avgift första året 2019-01-01-2019-12-31 sedan 4000 kr/mån inkl värme, vatten,bredband 100/100.

VARMT VÄLKOMNA TILL URSVIK!

Ursvik granne med naturen och nära till stan. Ett levande område med dynamik och mångfald, där det är härligt att bo och lite enklare att få ihop vardagspusslet.

Bara ett stenkast från skog och motionsspår hittar du villor, radhus och flerbostadshus med spännande arkitektur och praktiska lösningar. Skolor, förskolor, restauranger, butiker och annan service finns förstås också. Ursvik färdigställs i etapper, så att det alltid ska vara bra att bo här, samtidigt som området växer och utvecklas.

Torget, tvärbanan och broarna
Navet i området blir Ursviks torg i väster. Här kommer stadsbebyggelsen att bli tätare, med fler butiker, restauranger och andra typer av närservice. Tvärbanans Kistagren kommer att stanna vid två hållplatser i Ursvik när den kommer hit 2021, varav en vid torget. Puls och träning hitar man endast 200 m bort från fastigheten.

Flera nya broar kommer att förbinda Ursvik med närområdena. Längs tvärbanan byggs en gång- och cykelbro i söder till Rissne och en motsvarande förbindelse i norr till Kista. I väster kommer enligt planerna en bro för gång-, cykel- och busstrafik till Rinkeby att öppnas när gator och kvarter på båda sidor står klara omkring 2019–20.

Broarna blir entréer till Ursvik och kommer därför att få en omsorgsfull och välkomnande utformning, till exempel med olika typer av konstnärlig gestaltning.

 

Fakta

Adress:
Ursviks allé 21, 4 tr
174 64 Sundbyberg
Område:
Ursvik
Rum:
3
Boarea:
64 Kvm
Pris:
3.090.000 kr
Avgift:
0 kr inkl. Värme, Vatten
Våning
4 av 4
Byggnadsår:
2016-2018
Lägenhetsnr:
1406
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Andelstal, ägande:
2.7188 %
Pantsatt:
Ja
Energistatus:
Ej utförd
Förening:
The Tube
Org.nr:
769627-9483
Upplåtelseform:
Bostadsrätt - Lägenhet

Driftkostnader

El:
200 kr/mån
Försäkring:
150 kr/mån
Summa:
350 kr/mån
Kommentar:
Schablonberäknad då ingen har bott i lägenheten.

Föreningen

Brf The Tube bilades 2014 och består av en huskropp med entréterrasser i fyra våningar.
Det finns 50 st bostadsrättslägenheter varav 42 av dem är 1 rok och 8 st är 3 rok. I huset finns en stor gemensam takterrass om ca 60 kvm som får nyttjas av de boende med pentry och wc. I nära anslutning till takterrassen finns en gemensamhetslägenhet som är utrustad med kök, badrum och dusch.
Lägenhetsförråd i källarplan och trymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Det finns även ett grovsoprum i garageplan med kärl för sopsortering.Sopsug utanför fastigheten.

I föreningen finns garage under huset som  nås med hiss. Det finns 9 garageplatser samt 2 bilpoolar ( via Parkando) Kostnad för garage 1000 kr/mån. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna via boendeparkering. Även 56 cykelparkeringar i tvåvåningsställ finns i garageplan.

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning.

Ansvarig mäklare

Sophie Borg

Sophie Borg

Fastighetsmäklare
Mobiltelefon: 070-840 00 47

Skicka e-post

Intresseanmälan

Viktig köparinformation

1. ALLMÄNT
1.1 UPPGIFTER I OBJEKTSBESKRIVNINGEN
Uppgifterna i beskrivningen är grundade på information lämnad av säljaren och/eller föreningen. Uppgifter från säljaren och föreningen kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

1.2 PRIS
Prisnivån som anges bestäms av säljaren i samråd med mäklaren. Om flera bud finns kan budgivning förekomma och priset bli högre. Det råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

1.3 BUDGIVNING
Fastighetsmäklarna tillämpar öppen budgivning. Alla deltagare i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och information om de bud som de har lämnat lämnas till köparen och säljaren av bostaden. Säljaren har en fri prövningsrätt vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Utgångspris är den prisnivå säljaren önskar att budgivningen utgår från. Alla bud mottas av mäklaren och framförs till säljaren, även de som är lägre än utgångspriset. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Ett bostadsköp blir bindande först när både säljare och köpare har undertecknat köpeavtalet. Finns det flera säljare och/eller köpare, är avtalet bindande först då samtliga parter undertecknat köpeavtalet. Ett muntligt avtal om köp av en bostad är inte bindande avtal.

1.4 MÄKLARENS ROLL OCH AVTALSFÖRHÅLLANDE
Vid ett bostadsköp genom mäklare är det viktigt att du som köpare är införstådd med att mäklarens roll är att förmedla bostadsrätten mellan säljaren och dig. Det är med andra ord med säljaren du ingår ett avtal och som således blir din motpart i affären. Om du efter köpet upptäcker fel som du anser att säljaren ska svara för måste du inom skälig tid meddela säljaren detta genom en skriftlig reklamation. Gör du inte det förlorar du din rätt att göra säljaren ansvarig.

1.5 OMBYGGNATION AV BOSTADEN/FASTIGHETEN
Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och/eller ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten i en bostad är alltid en fråga för föreningens styrelse eller kommunen via bygglov/ bygganmälan att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. I de fall en alternativ planritning presenteras så är detta inte heller en garanti för att ombyggnationen är godkänd av föreningen eller att det tekniskt går att genomföra. Det är alltid köparens ansvar att säkerställa att föreningens/ kommunens tillstånd erhålles för önskade ombyggnationer samt säkerställa att ombyggnationen tekniskt går att genomföra.

2. VILKEN STANDARD KAN EN KÖPARE FÖRVÄNTA SIG ATT BOSTADEN HAR?
2.1 STANDARD DÅ INGET SÄRSKILT AVTALATS
En köpare kan inte förvänta sig mer än att en bostad har ”normal standard”. Alla delar av en bostad har en begränsad teknisk livslängd. Köparen måste alltså räkna med, att en bostad och dess anläggningar förändras och försämras på grund av ålder och bruk. Ju äldre bostaden är desto lägre standard kan köparen förvänta sig. En köpare kan förvänta sig, att olika delar av en bostad fungerar under dess normala tekniska livslängd.

Har bostaden delvis renoverats har köparen rätt att förvänta sig högre standard i de renoverade delarna jämfört med vad bostadens ålder i övrigt ger anledning till. Det går inte att entydigt beskriva ”normal standard” och vad som är normala åldersförändringar. Först när bostaden har betydligt lägre standard än vad köparen haft anledning att räkna med, är det ett fel i köprättslig mening.

2.2 STANDARD SOM FRAMGÅR AV AVTALET
Det som sägs om bostadens standard och som framgår av texten i köpeavtalet med bilagor har köparen rätt att förvänta sig stämmer. Även i de fall säljaren muntligt eller på annat sätt lämnat detaljerade uppgifter som köparen tagit intryck av rör det sig om fel om de uppgifterna inte är korrekta. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock ej som utfästelser.

3. FEL SOM KÖPAREN ANSVARAR FÖR
3.1 KÖPARENS UNDERSÖKNING AV BOSTADEN
Köparens undersökningsplikt av en bostad innebär, att köparen själv får stå för fel som upptäckts eller borde ha upptäckts i samband med köpet. Innebörden av undersökningsplikten, som är mycket långtgående, är att man i efterhand, när en feltvist har uppkommit, har att avgöra om felet kunnat upptäckas av en normalt begåvad och normalt bevandrad köpare, om denne hade gjort en tillräckligt noggrann undersökning. Om denne tillräckligt kunnige köpare inte skulle ha kunnat upptäcka felet (samt med hänsyn tagen till bostaden/ fastighetens ålder, standard och skick) så är det dolt. Då ansvarar säljaren för felet. Detta medför att en köpare, som inte har tillräckliga kunskaper, inte kan vara säker på att kunna fullgöra undersökningsplikten själv. Vid köp av en bostadsrätt/andel i bostadsförening så omfattar undersökningsplikten även att du som köpare ska undersöka föreningen. Du bör därför alltid ta kontakt med styrelsen för föreningen för att kontrollera uppgifter gällande kommande renoveringar, eventuella avgiftsförändringar, lediga p-platser m.m. Det är viktigt att du som köpare tar del av föreningens årsredovisning för att bilda dig en uppfattning om föreningens ekonomi. Föreningens ekonomi styr även månadsavgiften. Om en förening har stora lån eller om underhållet av fastigheten är eftersatt kan detta i framtiden påverka din månadsavgift om exempelvis ränteläget förändras. Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod (SS 21054:2009) kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. En köpare, som känner att han inte har tillräckliga kunskaper, bör anlita en egen besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar.

3.2 BESIKTNING GENOM BESIKTNINGSMAN
Undersökningsplikten vid bostadsköp är mycket långtgående för en köpare och ställer höga krav på köparen och det kan därför vara klokt att ta hjälp om man inte själv besitter dessa kunskaper eller har expertishjälp i bekantskapskretsen. Om säljaren redan har låtit göra en besiktning är det viktigt att ta reda på vad som ingått i en sådan besiktning och om det funnits några avgränsningar. Den besiktning som görs på uppdrag av köparen behöver normalt inte omfattar alla delar och installationer i bostaden.

4. FEL SOM SÄLJAREN ANSVARAR FÖR
Säljaren har inte ansvar för fel som är upptäckbara. Det vill säga sådana fel som har eller borde ha uppmärksammats vid köparens undersökning av bostaden. Säljaren ansvarar således bara för fel som är dolda. Ett fel anses som dolt om det inte gick att upptäcka vid en besiktning av bostaden och som dessutom måste avvika från vad man får förvänta sig med anledning av bostadens ålder och skick. Säljarens felansvar för en bostadsrätt/andel i bostadsförening upphör två år efter den avtalade tillträdesdagen. Säljarens felansvar för en fastighet upphör tio år efter den avtalade tillträdesdagen.

5. SIDOTJÄNSTER
Mäklaren har en skyldighet att redovisa för både köpare och säljare om denne har s.k. sidotjänster. Mäklarna på Fastighetsmäklarna har följande sidotjänster: Administrationsersättning från Hemnet p.g.a. säljarens annonsering på Hemnet:s marknadsplats. Ersättningen som Fastighetsmäklarna erhåller är 50% av annonskostnaden.