Ditt nya drömhem kan vara nära


Nyproduktion


Vi på Fastighetsmäklarna har stor erfarenhet av förmedling av nyproduktion och har med stor framgång förmedlat ett flertal nyproduktionsprojekt i Stockholm. Nedan finner ni de projekt som vi just nu har förmånen att förmedla samt dessutom kommande och ett urval av våra slutsålda projekt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar utifrån era önskemål och ert projekts förutsättningar. Vi ser gärna att vi blir engagerade tidigt i säljprocessen. På detta sätt kan vi bidra med vår erfarenhet och marknadskunskap redan i utvecklingsskedet av ert projekt. Detta har varit ett mycket framgångsrikt recept. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer vad vi kan göra för er.

The View – säljs nu

The View - Nacka Strand

/ Augustendalsvägen 21

The View – säljs nu

Ditt livs bästa kvällar har du framför dig! I The View väntar många magiska ögonblick. Terrass- och balkonglägenheter i Nacka Strand med oslagbar utsikt på köpet!

MALVASTIGEN

Sollentuna - Edsängen

/ Malvastigen

MALVASTIGEN

Smakfullt designade radhus med ett utmärkt läge i Sollentuna-Edsängen. Husen karakteriseras av modern stram arkitektur, effektiv planlösning och bra interiör standard.

MAGASIN IV

Kvarnholmen - Nacka

/ Kvarngränd

MAGASIN IV

62 lägenheter med hög standard i klassisk industrifastighet från 1931. Magasin IV är beläget med ett fantastiskt läge på Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm. Njut av ett boende som kombinerar stadspuls med skärgårdslugn.

TALLKRONAN

Kistahöjden

/ Heklagatan

TALLKRONAN

Arkitektritade stadsvillor med hög standard. Ritade av välrenommerade arkitekten Thomas Sandel. Husen upplåts med bostadsrätt. Kistahöjden - ett område som på bästa sätt förenar stadsliv med närhet till natur och grönska.